Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

Navigáció
Történelem
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Cikkek
Galéria
- Látnivalók
- Intézmények
- Egyesületek/Szervezetek
- Egészségügy
- Események
- Nosztalgia
- Képeslapok
- NoComment!
- Humor
Fórum
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)

Véletlen képek a Galériából

Utoljára feltöltött kép:

jasztgylatkep_t2.jpeg
Látkép

+ több új kép

Utoljára létrehozott albumok:

Adventi gyertyagyújtá...
Játszótér átadás.
Családi nap 2024.
Jótékonysági rendezv...
Ballagás 2024.
Jász Világtalálkozó...
Búcsú 2024.
Majális 2024.
Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés

Online felhasználók
Vendég: 21
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,396
Legújabb tag: eroni
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu

Köszönjük!
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 9 / 10 << < 6 7 8 9 10 >
Szerző RE: parlamenti választás
papi
Tag

Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2010-01-28 09:04
Kedves trappista.Mondj 3 nevet ,akiktõl a falunak mint " kommunistától és egyéb deviánstól meg kell szabadulnia"/ezek a Te szavaid/ Arról kellene már leszokni-persze ez inteligencia kérdése is -hogy ne általánosítsunk, ködösítsünk.Fõleg, arra lennék kíváncsi Te ezt a "megszabadulást" hogy képzeled?

* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
tux
Tag

Regisztrált: 2009.12.17
Elküldve: 2010-01-27 21:05
xandi990: Miért mindig a nyugdíjakat, és a nyugdíjasokat nézzük?

Hogy ne csak a nyugdíjakat nézzük, vizsgáljuk meg a béreket.
A nettó átlagkereset reálártékének változása 1991-2002 között
1991-1994 -5,6%
1995-1998 -9,4%
1999-2002 +25,6%

xandi990
Tag

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.10.10
Elküldve: 2010-01-27 20:28
Nem azért de miért hisszük-hiszitek, hogy a Jobbik nem hazudik a kampányfilmben? Mondani én is tudok akármit! Azt is elhiszitek, csak azért mert az Árpád-sávos elõtt teszem mindezt. Jó akkor pénzt és jólétet ígérek, meg még több pénzt, meg még több munkát, békét, és munkát, meg pénzt.
Ez is ugyanolyan párt, mint a többi, csak még nem voltak kormányon, így nem tudtuk õket kiismerni. Úgyis mindig az a sz@r, aki épp ott van.
Köszi

Ja, a másik , szerintem, ismétlem ez az én véleményem, ezért nem kell eltaposni, a Jobbik képviseli a legnagyobb szélsõséget a mostani válsztás során.

titok
Vadam5
Tag

Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-01-27 20:16
Ez a szocionista-liberális bûnbanda az elmúlt 20 évben ellopott/eladott mindent ebben az országban. Az ilyeneknek börtönben a helye! Nem szabad még egyszer bevenni azt a sok hazugságot amit a TV-ben illetve más médiákban sulykolnak az emberekbe!
Azt pedig, hogy majd Orbán tesz valamit a magyarokért csak mese, ha 2006 október 23-án a szabadságharcosok mellé áll, most nem itt tartanánk!smiley

(Nagy)Magyarország a Magyaroké! Gyõzzön a Jobbik!!!!!!!!

A Jobbik 2010-es kampány filmje:
http://www.youtube.com/watch?v=CDiUs_7RRzQ

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-01-27 19:26
A nyugdíjasoknak: élvezzék ki Szekeres ingyen kirándulásait, meg táncolják ki magukat az elvtárssal a nyugdíjas bulikbansmiley, de aztán nehogy az MSZP-re tegyék az X-t!!!!!!!smiley
Sok öreget ezzel csaptak be az elmúlt években, hogy össze-vissza hazudtak neki! Nénik és bácsik, ne rövid, hanem hosszú távon gondolkodjatok!!!smiley Mit ér az a kis nyugdíjnövelés, amit a kampányban megígértek, ha közben az árak csak nõnek, az országot szétlopkodják???smiley

Ebben a kérdésben néhány dolgot meg kellene vizsgálni:
-Miért van a régi pártfunkcionáriusoknak magas nyugdíja? Elvileg nem kommunizmusban élünk (dehogynem!!!:Ð)!
-Miért mennek pl. a rendõrök negyvenvalahányévesen nyugdíjba, míg másoknak 60 év felett is húzniuk kell az igát-sokszor semmi pénzért!!!smiley
-Egyáltalán miért van a nyugdíjak között olyan nagy különbség?Ez fölveti a kérdést, hogy a fizetések miért különböznek? (pl. gyári munkás:BKV-igazgató, éhbér:milliárdok)
-A rokkantnyugdíjasok között is rendet kellene tenni, mert vannak, akik csak a munkától betegek, semmi mástól nem!!!smiley

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
xandi990
Tag

Elküldve: 2010-01-27 19:03
Egyet értek sok elmondott érveddel.
Csak azt sajnálom, ahogy most emelik a nyugdíjkorhatárt, nem gondolom, hogy én valaha is kiélvezhetem a nyugdíjas éveim, hiába szeretném az unokáimnak adni a nyugdíjam egy részét.:Ð
Ln is, mi is a családban megkapjuk a nagyi juttatásait smiley, és tudom, mert meséli, hogy mennyit dolgozott õ a tszben, meg a cipõüzemben, hogysmint ment ez a dolog.
Én csak azt szerettem volna mondani, hogy azért mert a politikusok számításból ennyit foglalkoznak a nyugdíjasokkal, nem biztos hogy CSAK az õ dolgaikat kéne néznünk nekünk is
De köszi a válaszod: Xandi

titok
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-01-27 18:17
Xandi!!

Meglátszik,hogy még fiatal vagy,ahogy gyermekeim is,de ebben a mai Világban nem irigyellek benneteket!smiley
Az hogy csak a nyugdíjasokkal foglalkoznak??IGAZAD VAN,tökéletesen,de a politikusuknak ez 3.5 millió szavazat!!!!!!smiley
És sajnos õket lehet legkönnyebben becsapni,mert szegények akik féltik azt a kis nyugdíjukat!!smiley
Azért néhány dologra felhívnám a figyelmed,ha nem haragszol meg!
Az elsõ mindjárt az,hogy a nyugdíjasoknak a nyugdíjukat nem a fiatalok fizetik(ELVILEG),HANEM ÕK FIZETTÉK BE AZ ÁLLAM KASSZÁBA 30-40-50 ÉV ALATT!
Azt hogy 1990-ben a nyugdíjalap TELJESEN ELTÛNT,AHOGY AZÓTA IS SOK MINDEN,ARRÓL ÕK NEM TEHETNEK!smiley
Megalázó,hogy 45 év munka után,amit becsületben ledolgoztak,felneveltek bennünket,sõt sokan unokáikat is a gyenge fizetésük miatt 50 ezer forintot kapnak most és azzal íjjesztgetik õket,hogy ebbõl is elvesznek tõlik!smiley
Ezt tovább nem ragoznám!
A másik!

Ha véletlenül egyszer megérjük még,hogy elfogadható nyugdíjak lesznek,azzal ki is jár jól?????????smileysmiley
Mi(nem vagyok önzõ,tapasztalatból tudom hogy így van),mert a megtakarított pénzüket a gyerekeikre és az unokáikra költik,mert bizony õk már nem élnék fel,nem vennének Mercit,nyaralót,nem utaznának Balira,stb!
Akkor az a kis pénzt kik is kapják??
És most tényleg nem számításból mondom,hanem azért is mert megérdemelnék,hogy azt a 10-20 évet,amíg még nyugdíjban töltenek,NYUGODTAN ÉLHETNÉNEK,ÉS NEM ÉREZNÉK MAGUKAT FELESLEGESNEK smiley KITARTOTTNAK!!:Ðsmiley

És nem útólsó sorban:
JÓ LENNE HA SOK NYUGDÍJAS MEGLÁTNÁ UNOKÁIT(akik egyre késõbb születnek meg,a házasságok kitolódása miatt)látná gyerekeik boldogulását,ami BIZONY NEKÜNK NAGYON SOKAT SZÁMÍT(ana)!!

Szóval ilyen dolgokon is el kell gondolkodnunk,talán már azért teszem mert idõsebb vagyok és nem bántásként mondom a fiatalabbaknak,AKIKNEK REMÉLEM SZEBB,NYUGODTABB ÉLETÜK LESZ,MINT NEKÜNK ÉS NEKIK VOLT!

Ezeket is figyelembe véve voksoljon mindenki lelkiismerete szerint!
Tegye mindenki mérlegre,hogy él(nek)most????szeretné e,ha minden így menne tovább,vagy még rosszabbul,vagy változtatni akar!??

EZEK UTÁN MINDENKI HÚZZA AZ X-EKET ODA AHOVÁ GONDOLJA ÉS JÓNAK TARTJA,ez magánügy!
De bízom benne jól fogunk dönteni!

Üdv:Jakab!

xandi990
Tag

Elküldve: 2010-01-27 14:08
Ahogy a muzsika mondja, nem csak a húszéveseké a világ. Én meg azt mondom, hogy nem is csak a nyugdíjasoké. Miért mindig a nyugdíjakat, és a nyugdíjasokat nézzük? Folyamatosan csak a nyugdíjasokról van szó, holott azt a pénzt, amit õk megkapnak nyugdíjként, a ma dolgozó emberek teremtik elõ. Tehát nem kifejezetten csak a nyugdíjasokat, hanem a munkásokat kéne megcélozni, Nem csak ígérni a munkahelyeket, hanem meg is csinálni õket. Az EU-ra nem igazán számíthatunk, maximum ha érdekes projektekre kell pénz (10 cm-es kilátó, biciklis pihenõ 5 farönkkel). Elmegyek szavazni, de még magam sem tudom, hogy kire.
Xandi

titok
tux
Tag

Elküldve: 2010-01-27 12:24
Magyarország bruttó államadóssága 20 ezer 421 milliárd, azaz 20 421 000 000 000 forint, a GDP 79,4 százaléka - derül ki az MNB friss adataiból. A hitelek visszafizetési igénye a harmadik negyedévvel zárult egy évben 1549 milliárd forint volt, ami a GDP kiemelkedõ, 6 százaléka.
MTI| 2009. november 16. http://www.nol.hu/gazdasag/huszerzermilliardos_allamadossag

tux
Tag

Elküldve: 2010-01-26 21:14
A választáskor érdemes a szubjektivitást okozó érzelmi elemeket félretenni és objektíven a tények alapján dönteni. Számomra nem az a döntõ, hogy mennyire szimpatikus az adott politikus vagy az adott párt, hanem az hogy mik voltak a tényleges tettei és eredményei. Ezért néhány száraz de mégis elgondolkodtató adatot osztanék meg veletek.

A következõ adatok a Munkaügyi és Szociális Minisztérium weblapjáról származnak
http://www.szmm.gov.hu/download.php?ctag=download&docID=14941

Az egyéni nyugdíjak reálértékének változása 1991-2002 között
1991-1994 -8,2%
1994-1998 -11,9%
1998-2002 +22,2%
Ez alapján mindenki döntse el hogy melyik kormány mennyire törõdött a nyugdíjasokkal.

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-01-26 18:48
Remélem a rendõrség soha "nem szól bele semmibe"!smiley
Azt viszont elvárom tõle,hogy tartsa,tartassa be a törvényeket,függetlenül attól kirõl van szó,és bizony sokkal keményebb fellépést várok tõlük,nem csak az autósokkal,amikor trafipaxolnak,vagy amikor az emberek szemét lövik ki,hanem más esetekben is!
Hogy mennyi idõ kell,hogy innen kilábaljunk???az sok mindenen múlik,szerintem nem is sejtjük,talán jobb is,mert ha megtudnánk,kilátástalannak és kiszolgáltatottnak éreznénk magunkat!
Mondjuk néhány tényezõ!USA,Putyin,Kína(nem véletlen,hogy nemrég tárgyalt velük Orbán),ahogy az IMF-el is!A zsidó nagytõke szintén utazik ránk.Az EU-ra NEM SZÁMÍTHATUNK,jól mutatja az elmúlt 10 év!!
Õk már mindent elvettek,már "CSAK" a FÖLDÜNKRE VÍZÜNKRE fáj a foguk!!smiley

Még valami,nehogy nagy meglepetés érjen bennünket!
A közvélemény kutatások Xart sem érnek!
Van józan ember,aki most arra a kérdésre,hogy
a maszopra szavazna e????meg merné mondani???!!
Szóval ekkora különbség nincs(SAJNOS),én már annak is örülnék,ha Jobbikkal együtt lenne 2/3,de szerintem már van olyan számítógépes program,ami ezt meggátolja!
Pénz van,ember is,külföldi támogatás is,szóval!smileysmileysmiley

Amúgy SZEBB JÖVÕT MINDANNYIUNKNAK!

Üdv:jakab

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-01-26 15:08
Jó lenne, ha az emberek nem csak a cionista- zsidó tévéket néznék!!!!!smiley
Ki a franc mondta, hogy a cigányokat ki akarják irtani???? Ekkora ökörséget!!!!!smiley

xandi990
Tag

Elküldve: 2010-01-26 11:02
Szerintem, nem 4 év alatt lett elb@szva az ország, hanem ez a válság több évtized termése volt. És nem lesz elég 10 arra hogy ezt rendbe tegyék. Nagyon erõs kezû kormány kellene ahhoz, hogy az országunk 10 év alatt talpra álljon. A jelenlegi pártok egyike sem képes erre. Mind a maga javát akarja. Mind, egytõl-egyig a szélsõség felé húz. Véleményem szerint, a Jobbik a legszélsõségesebb. nem a romák kiírtására van szükség, nem a magyar gárdára, hanem a cigánykérdés MEGOLDÁSÁRA. Ami nem azt jelenti hogy ki kell õket nyírni.
Munkahelyteremtésre van szükség, Egy korrekt rendõrségre, akinek több beleszólása van az ügyekbe. Olyan vezetõkre, akik nem elveszik a pénzt az országtól, hanem arra törekednek, hogy több legyen annak. Ezt gondolom én errõl.
Köszi: Xandi

titok
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-01-26 08:59
Remélem, az ország és a falu is megszabadul a kommunista és egyéb deviáns eszmét valló :Ð emberektõl (?)!!!smiley
Elég volt a 65 év ámokfutásból!!!smiley
Nem akarok elfogult lenni, de ahogy nézem, ma egyedül a Jobbik az a párt, akire még érdemes szavazni! A többi szélsõséges, hazaáruló, liberális és természetesen cionista (csak imádkozhatunk, hogy az "új erõ"soha nem süllyed ezek szintjére)!!!smiley

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-01-25 17:35
Valóban csodavárás van ma Magyarországon,de ami el lett itt"Qrva"azt 4 év alatt,talán 10 alatt sem lehet rendbe hozni!:Ð
Hogy kolbászból már soha nem lesz a kerítés,azt jól mutatja a jelenlegi nyugat problémái is,csak õk máshonnan indultak.Ott is nagy a probléma a gazdaságban is,de fõleg az etnikumokkal.Néztem egy német U-21 es futball válogatott meccset,EGY echte német volt benne,a többi török,szerb,fekete,stb volt!Lehet hogy nem tûnik ez fontos dolognak pedig az,ahogy nálunk is meg kell oldani a cigány kérdést,mert egy millióan vannak és sajnos olyan rossz állapotban,mint még soha Magyarországon.Itt nem a segély segít,hanem a tanulás és a munka,tudom ezt egyszerû leírni,de attól még igaz,azt ne kérdezzétek hogy oldanám meg,én nem vagyok politikus és már nem is leszek,de ha nem kellene ennyi embernek segélyt adni és még adót is fizetnének,az nagyot lökne a gazdaságon!
Hogy mit tettünk mi a Hazánkért??ez nagyon nehéz kérdés,ezt Kennedy Nyugat-Berlinben mondta aszem,amikor ott járt!
"Ne azt kérdezd mit tehet érted a hazád,hanem azt te mit tehetsz érte"??lehet nem pontos ,de ez a lényeg!
Szóval:ledolgoztam eddig 30 évet,soha nem feketén,mindent rendesen fizettem,,nem vettem fel soha segélyt,nem voltam munkanélküli,a nehéz idõszakban is találtam magamnak munkát(még ha nem is képesítéseimnek megfelelõt),MERT NAGYON AKARTAM,felneveltem két gyereket becsületesen(bízom benne),építettem egy házat,mindig rendesen eljárok szavazni,1989 óta EGYYETLEN SZAVAZÁST NEM HAGYTAM KI,legyen bármilyen!!!Ezt sokan lenézik,pedig szerintem aki nem szavaz,az ne is reklamáljon,mert ha 15 perce nincs rá hogy próbáljon valamit befolyásolni,akkor többet ér ha csendben marad.
Mivel az"átkosban"kezdtem melózni,így bizony valóban találkoztam kisebb mutyikkal,ahogy mindenki!Ez fertõzte meg az országot,azóta is a kis apró(és nagyobsmileymutyik határozzák meg a mindennapokat!Van aki 20-30 milliárdot síbolt el,van aki 2 tábla lemezt,nehéz közé egyenlõségjelet tenni,de....ez van!
Nem tartom helyesnek,de nagyon nehéz lesz ezen változtatni és talán a FEJNÉL kellene kezdeni!
És még egyet!
ha itt nem lesz elszámoltatás,akkor semmi esély a kilábalásra!
Azt az emberek még elnézik,ha nem lesz kolbászból a kerítés,de azt NEM,hogy legalább azok,akik törvénytelenséget követtek el,azok ne bûnhõdjenek!Természetesen demokratikus kereteken belül,de ki kell mondani kik és mit tettek azért,hogy idejutottunk!
Szóval nehéz idõszak elé nézünk!
Itt mindenképpen az adóságátrendezésrõl kell megegyezni a nyáron és a nyugdíjpénztárakat visszavonni az állam keretébe,ez kb 3.000 milliárd forint,amire szüksége van a gazdaságnak!
Na jó nem merülök bele!
Valóban mindannyiunkra nehéz idõszak vár és nem szabad hinni a szirén hangoknak,mindenki saját belátása szerint válasszon,aztán meglátjuk!

"ISTEN ÁLD MEG A MAGYART...."

NAGYON AKTUÁLIS!

Üdv:Jakab!

Szerző RE: parlamenti választás
papi
Tag

Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2010-01-25 14:44
Úgy látom itt sz.györgyön is egyfajta Messiás váró hangulat van.Mindenki vérmérséklete szerint várja és sajnos el akarja hinni,hogy áprilistól kolbászból lesz a kerítés, talán dolgozni sem kell ,mert el fogjuk venni attól akinek több van,talán még meg is büntetjük õket./erre a múlt század közepén már volt példa, lásd a "kulákok" meghurcolása,a svábok,szlovákok kitelepítése , a déli szlávok nyelv használatának korlátozása,hogy csak néhány példát említsek/Érdemes elolvasni néhány vezetõ külföldi sajtó orgánum elemzését, és nem beszélve az IMF figyelmeztetését.Nem kétséges : a hamu alatt izzik a parázs"Hogy itt változás legyen ahhoz elõször is saját lelkiismeretét vizsgálja meg mindenki.Én vajon meg tettem-e mindent a magam területén? Nem mutyiztam-e én is mások?Ahogy az országot le vadászták ,úgy ezt a falut is .És kik? -akiknek most a legnagyobb a hangjuk.Akik szét lopták a tszt -komplett traktor alkatrészeket, locsoló csöveket,szerszámokat,vetõ magot,gázolajat, mázsa szám a a húst,az élõ sertést, a Rekettyésbõl - mely a Zagyván egy stratégiai állomás-komplett szivattyút.Most õk az új hatalmi osztály a faluban ,nekik van a legnagyobb hangjuk.És van pofájuk ott ülni a templomban.De ez más munkahelyen sem volt másként. / lásd KTSZ/A változáshoz összefogásra van szükség,mint amilyen volt 1820-1840 közötti reform idõszakban ,amikor az ország sorsa volt a tét.És nem utolsó sorban tiszta kezû,egészséges lelkületû,bölcs emberekre van szükség.

admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-01-24 07:23
Úgy látom a mi szavazásunk is kezdi tükrözni az országos véleményt, miszerint az MSZP nem nagyon tud majd labdába rúgni, hacsak pl. Mikola ismét nem csinál valamit... smiley

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2010-01-23 11:48
Kedves mindenki!

Megkérek még egyszer mindenkit, hogy egymás sértegetése nélkül fórumozzunk. Érvekkel, álláspontokkal, meglátásokkal.
Kérlek benneteket, hogy csak a fórumtémának megfelelõ hozzászólást írjatok.

Innentõl kezdve ez a fórumtéma tõlem kiemelt figyelmet kap. Ahogy egy hozzászólás személyeskedésre vált, azonnal törlöm szó nélkül.

Kérem, hogy tartsuk tiszteletben mindenki nézõpontját, még akkor is ha az merõben különbözik a miénktõl. Próbáljunk intelligensen hozzászólni a témához, ne indulatból. Ha véletlenül személyeskedõs hozzászólást lát valaki, kérem ne reagáljon rá, hisz úgyis törölve lesz, ezáltal értelmetlenné válik a hozzászólása.

Képeim

bogi
Tag

Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-01-23 09:59
Laca08 kérte, hogy egymás fikázása nélkül vitázzunk.
Látod ez a gond a jobb szélsõvel (Jobbikkal). Az igaz, hogy az emberek hangot adnak a dolgaiknak, csak nem elég intelligensek ahhoz, hogy nyerjenek... Magyarországon nem a szélsõségekre van szükség!

[i]moderálva: személyeskedésre reagált, az elõzõ hozzászólás moderálása miatt ez is értelmetlenné vált.
mod:NwLGL[/i]

zananeagi
Tag

Regisztrált: 2008.05.25
Elküldve: 2010-01-23 06:55
A Jobbik valódi változást emberközpontú Nemzetet szeretne!

[i]moderálva: személyesedés
mod:NwLGL[/i]

Oldal: 9 / 10 << < 6 7 8 9 10 >
Ugrás a fórumra:

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.

Ki, mit néz?
3.147.48.xxx @ photo...
185.191.171.xxx @ photo...
18.227.183.xxx @ photo...
18.218.47.xxx @ photo...
18.225.95.xxx @ photo...
18.217.152.xxx @ photo...
3.133.120.xxx @ photo...
3.146.206.xxx @ photo...
13.59.234.xxx @ photo...
18.218.183.xxx @ news.php
3.128.79.xxx @ photo...
3.133.156.xxx @ photo...
66.249.66.xxx @ photo...
13.58.80.xxx @ photo...
18.188.246.xxx @ photo...
18.225.57.xxx @ forum...
3.147.28.xxx @ photo...
3.147.43.xxx @ photo...
3.139.83.xxx @ photo...
3.16.70.xxx @ news.php
18.222.164.xxx @ news.php

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 193 hete
Észrevétel... 248 hete
Egyéb videók 478 hete
Zene 480 hete
Utcanev valt... 481 hete
Országos po... 532 hete
Vadas 568 hete
Humoros videók 628 hete
Emlékek 643 hete
Kifestõk, s... 664 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
18532 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar