Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.
Amit írtam vélemény . ......Az meg valami demokrácia nevû valaminek a velejárója is lehet .Mer' ugye valami olyasmiben élünk .
...........elméletileg........
Én úgy tudom, hogy öt évig meg van oldva az ovi meg a hivatal fûtése ennél hasznosabbat nehéz elképzelni, Biztos forrás, hogy csak kizárólag száraz, veszélyes fákat fágnak ki élõt egyet sem melyek a 2010es árvízkor (évszázados rekord) fulladtak megi. A szoci fát pályázaton nyerte a testület, nemez lesz osztva. Az oszályozást nem értem egyébként minden az utolsó gally is összegyûjtésre kerül. A tervszerûséget sem értem.Szemem láttára döltek már fák ki a vadasban, mely életveszélyes nagy szélben szóval szükség van erre sõt kötelezõ így eljárni. Sõt már több száz facsemetét ültettek a vadasban úgyhogy ne legyünk már ha kell ha nem önkéntes ítélkezõk...
Vagy hagyni kellen a fákat kidõlve elrohadni és megvárni a többi hátha rádõl valakire.
Felháborítónak tartom ami a Vadasban történik . Semmi tervszerû nincs abban amit a fákkal mûvelnek /osztályozás stb../ . Remélem nem ezek a fák mennek szociális ,,tüzifára" . Ami még felháborítóbb hogy más azért az ,,otthon melegért" megdolgozik , másoknak pedig igényelhetõ-juttatható . De az ország épp ezért tart itt : nem kell megcsinálnom , majd más megoldja helyettem . Elgondolkodtatok már azon : ha nem volna ennyi szociálisan rászorult mennyi lenne a fizetésetek ???
Mer' ugye azt a motorfûrészt is valakinek fizetni kell ami azt a fát kivágja stb.stb..