Szerző |
RE: Észrevételek a faluban |
spinger
Tag
Regisztrált: 2009.07.23 |
Elküldve: 2010-08-04 12:27 |
|
|
remélem hogy a következõ polgármesternek több esze lesz..
* Jelentkezz be és eltünik a reklám! |
|
Szerző |
BugaJakab
Tag
Regisztrált: 2008.06.27 |
Elküldve: 2010-08-04 10:17 |
|
|
Tisztelt Fórumozók!
A focipályának a vadasban a helye!
Még õseink építették oda,lassan"100 éve"!
Én még emléxem rá,amikor a pályán látszottak a gödrök,amik a kiszedett fák gyökerei miatt voltak ott,az ellenfeleket meg is tréfálta néha!
Mára tûrhetõ a pályai,bár régen jártam már meccsen!
Szerintem a megoldás,kiemelni az öltözõt és egy szolid szórakozóhelyet,amit az árvíz nem veszélyeztet!
Ennek a helynek hagyományai vannak,nem lehet csak úgy ide-oda helyezgetni,fõleg nem egy olyan helyre,ahol nem tudjuk meddig állnának az öltözõk??
A Vadasnak van egy varázsa,amire szerintem valaki feni a fogát!!
Ezt nem szabad engedni!
Nem hiszem hogy olcsóbb egy új pályát,felépíteni,területeket 20-50 milláért megvenni,kiszolgáló helységeket felépíteni,...vagy kiemelni a Vadasban a kiszolgáló helyiségeket!
Ez kb 30 milla és akkor már korrekt az egész,míg az új pálya 50-70,és lehet egy év múlva már nem is létezik,egy új jó talajú pályát megcsinálni nem kevés pénz és IDÕ!
A Vadast régebben minden ellenfél csodálta,ilyen helyen sehol nem volt pálya a megyében,ne tékozoljuk el értékeinket!
És még valamit,amikor egy évben 4 meccset nem lehet megtartani árvíz miatt,azt meg lehet tenni a szomszéd falvak valamelyikén,ahogy régebben is!
Gondolkozzanak el a közszolgák is rajta!
És a VADAS NEM ELADÓ!!!
|
Szerző |
trappista
Tag
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26 |
Elküldve: 2010-08-03 23:10 |
|
|
Pgyula!
Te biztos jártál már ezen a környéken????????
Én nem vettem észre, hogy a cigók rá lennének kényszerítve, hogy rendben tartsák a környezetüket!!!
Ha már annyi segélyt kapnak, legalább eljutnának arra a szintre, hogy nem a szobába vécézünk; nem verjük ki az ablakokat, amit aztán valami ronggyal pótolunk; a ruháinkat kimossuk, nem pedig eltüzeljük, ha már piszkos; nem lopjuk el más állatát, hanem a segélyen veszünk kaját!
Ha jó néhány cigány származású, sikeresen integrálódott személy el tudta sajátítani ezeket az élettani alapszabályokat, akkor a többség miért nem?
Egyébként Markosz nem cinikus, hanem utóítéletes!
|
Szerző |
Markosz
Adminisztrátor
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17 |
Elküldve: 2010-08-03 11:25 |
|
|
pgyula! én az új focipálya lehetséges helyére gondoltam hogy tán arra beszélték rá.
|
Szerző |
pgyula
Tag
Regisztrált: 2010.07.15 |
Elküldve: 2010-08-03 06:09 |
|
|
Hát arról van már tapasztalat, hogy szétlopnak valamit.
A szabadidõpark a csontosnál 20 millióból ráadásul betömték Tóth Janiék, nem ez a testület.
Szerintem nagyon jó hogy foglalkoznak egy másik pálya gondolatával.
Fontos tudni hogy a polgármester tesz is azért, hogy felszámolja a putrikat ez a terület is megvásárlásra került több év alatt mivel azelõtt Tóthék mindent eladtak ezért került ez a terület szóba.
Illetve volt hiszen már újabb és jobb terv van a benzinkút és a tsz telep közötti terület a 32-es mellett és mi a sportot, labdarúgást kedvelõk ennek nagyon örülünk.
Markosz! Ne légy rosszindulatú és cinikus, lássuk Neked milyen ötleteid vannak a falu jobbítására!
Egyébként a putrikat sem lehet úgy felszámolni, hogy messzirõl nézzük õket és csak beszélünk róla ennek a testületnek igenis van, vagy volt? koncepciója.
Üdv
|
Szerző |
yangjeng
Tag
Regisztrált: 2008.07.23 |
Elküldve: 2010-08-02 21:43 |
|
|
Zagyvarékason és Kõtelken is az ártérben épült a (szociban) sportpálya.
Emelvényen kiemelve, a kõépületek + 1-2 méterrel.
|
Szerző |
Markosz
Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.08.17 |
Elküldve: 2010-08-02 20:09 |
|
|
szerintem erre is valamelyik keskeny beszélte rá...
|
Szerző |
Vadam5
Tag
Regisztrált: 2009.11.02 |
Elküldve: 2010-08-01 20:54 |
|
|
Hát igazából eleve nem volt jó ötlet ártérbe tervezni a foci pályát, ahol minden évben elönti a víz, de ha áttelepítik a nyár utcába, akkor szerintem senki nem megy ki focizni, leszámítva a helyi õslakosokat
Nem tudom, hogy képzelik az egészet, de vicces lesz, ha majd, elkészül és néhány nap alatt szétlopják az egészet Azért ez már a vicc rovatba is beillene...
|
Szerző |
trappista
Tag
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26 |
Elküldve: 2010-08-01 18:59 |
|
|
Szóval a focipályát a Vadasból "át akarják tenni" erre a putriba?
Nem kellene elõször a kedves lakókkal megértetni, hogy emberként illene viselkedni!!!
Nem szemetelni, nem lelakni a házat, a purdékat nevelni, ha már lefialják õket; a kutyákat megkötni, nem lopni!
Nem tudom, kinek lesz kedve oda járni sportolni; azt nézni, hogy Szentgyörgy valaha volt egyik legszebb környékébõl milyen romhalmaz lett.
|
Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.05.17 |
Elküldve: 2010-08-01 13:06 |
|
|
Mármint ez a leendõ focipálya tervezett helyszíne:
http://maps.google.hu/maps/ms?hl=hu&ie=UTF8&msa=0&msid=113582309823799918605.00048cc102ca7cd480f20&ll=47.380949,20.094032&spn=0.002445,0.004801&z=18&iwloc=00048cc10804003806145
|
Szerző |
yangjeng
Tag
Regisztrált: 2008.07.23 |
Elküldve: 2010-08-01 12:45 |
|
|
Hunyadi, Nyár és Akácfasor utca háromszöge a helyszín. De mind ez csak terv. . . a helyszínt nevezhetnénk a Bermuda háromszögnek is.
|
Szerző |
csibem1
Tag
Regisztrált: 2010.06.23 |
Elküldve: 2010-07-26 17:28 |
|
|
Buga Tudom régen ezt simán megoldották,de a jelenlegi önkormányzat erre sem képes.
majd a keskenyék legyezgetnek
|
Szerző |
ivanka
Tag
Regisztrált: 2009.08.27 |
Elküldve: 2010-07-02 14:40 |
|
|
Inkább 10 millió, hogy értelme is legyen, a pénzösszedobást pedig szerintem is hagyjuk...
|
Szerző |
NwLGL
Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.05.22 |
Elküldve: 2010-06-29 18:25 |
|
|
Legyen mondjuk 3 millió. (De nem hiszem hogy ilyen drága.)
Vannak a faluban 4000-en, ebbõl dolgoznak (mondok egy ****séget) 2000-en
3m/2000 = 1500 Ft
Tegyük fel hogy az önkormányzat, belerak 1 milliót (mert hát nekik is csak érdekük), marad 1000 ft fejenként...
de ahogy ismerem az embereket... á, hagyjuk... :Ð
Képeim
|
Szerző |
petymeg79
Tag
Regisztrált: 2009.06.24 |
Elküldve: 2010-06-28 20:51 |
|
|
Ja az 50 Ft-os az a csípés helye, na mindegy lényeg hogy sokat kéne összedobnunk.........
|
Szerző |
petymeg79
Tag
Regisztrált: 2009.06.24 |
Elküldve: 2010-06-28 20:15 |
|
|
Azt olvastam az újságban, hogy most nincs értelme irtani mert a sekély vizekben újra szaporodnak a vérszívók, akik pedig irtottak pl Szolnok elfogyott a pénzük. Állítólag több millóba kerülne falunkban az irtás és tõbbször meg kellene tartani. 50 Ft hozzájárulás édes kevés..
|
Szerző |
csibem1
Tag
Regisztrált: 2010.06.23 |
Elküldve: 2010-06-23 18:11 |
|
|
[quote]BugaJakab írta:
Itt látom,hogy van egy szavazás,ami nagyon fontos szerintem!
A szúnyogokkal valamit kezdeni kell,mert egyszerûen este nem lehet kimenni a lakásból.Tudom régen ezt simán megoldották,de a jelenlegi önkormányzat erre sem képes.
Ráadásul olyan csípésük van,hogy akkora helyen bepirosodik,mint egy 50 forintos.
Én próbálkoztam otthon,lepermeteztem,le is potyogtak,csak hát ez kevés,mivel a szomszédokét már nincs pénzem leápolni!
Szóval én hajlandó lennék fizetni,néhány száz forintot,ha megoldanák.
Mondjuk a következõ kommunális adót megtoldanák néhány száz forinttal!
DE MOST MÁR CSELEKEDNI KEL!![/quote]
Kedves BugaJakab!
Egyet érte az irásoddal,idelye lenne már valamit tenni a szunyogok ellen mert ma reggel akkora szunyog csipésre ébredtem mint az öklöm.Idelye lenne más tenni a szunyog ellen tenni valamit mert ez nem állapot hogy az ember nem mozdulhat ki a házbol.
|
Szerző |
BugaJakab
Tag
Regisztrált: 2008.06.27 |
Elküldve: 2010-06-23 13:00 |
|
|
Itt látom,hogy van egy szavazás,ami nagyon fontos szerintem!
A szúnyogokkal valamit kezdeni kell,mert egyszerûen este nem lehet kimenni a lakásból.Tudom régen ezt simán megoldották,de a jelenlegi önkormányzat erre sem képes.
Ráadásul olyan csípésük van,hogy akkora helyen bepirosodik,mint egy 50 forintos.
Én próbálkoztam otthon,lepermeteztem,le is potyogtak,csak hát ez kevés,mivel a szomszédokét már nincs pénzem leápolni!
Szóval én hajlandó lennék fizetni,néhány száz forintot,ha megoldanák.
Mondjuk a következõ kommunális adót megtoldanák néhány száz forinttal!
DE MOST MÁR CSELEKEDNI KEL!!
|
Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.05.17 |
Elküldve: 2010-06-22 13:59 |
|
|
Tõlem folytathatjátok a vitát, csak éppen a mondandónak illõ témába! Ha nem találtok neki valót nyugodtan létrehozhattok akár újat is...
|
Szerző |
senki75
Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.07.31 |
Elküldve: 2010-06-22 13:17 |
|
|
Nem kívánok részt venni a vitában. Ez nem az a hely ahol errõl beszélni kell. Ez a fórum a falunkkal kapcsolatos észrevételekrõl szól. További szép napot nektek! Nézzétek kiemelt figyelemmel a parlamenti közvetítést: http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_naplo.naplo_ujnapok_ckl
Azt azért mondom, tildy ne mellé beszélj, olvasd el amit írtam. Soha nem mondtam, hogy bíróság végzi ki õket, a szem becsukásról írtam.
Szebb jövõt!
|