Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.
Elküldve: 2009-12-12 14:48
[quote]NwLGL írta:
Legalább küldött be videót, nem úgy mint te...
De úgylátom már törölted is a hozzászólásod
Egyébként, tény hogy jól néz ki, sokan látogatják, nem csak a falubeliek, gyerekeknek nagy élmény. Nem is lenne ezzel semmi baj, csak azt nem értem, ezt minek kell az önkormányzatnak támogatni??? Kíváncsi vagyok mennyibe kerül ez nekünk...[/quote]
Én azt nem értem mért csinálja ha támogatja az önkörmányzat és még ezzen kivül még LÁTVÁNY KASSZÁT is raktak ki ez kicsit durva.Akkor nem kéne neki rajoskodnia ha nem birja csinálni szerintem nem kérte rá meg senki ,de ha mégis akkor kérjen attol rá valot.
Egyébként, tény hogy jól néz ki, sokan látogatják, nem csak a falubeliek, gyerekeknek nagy élmény. Nem is lenne ezzel semmi baj, csak azt nem értem, ezt minek kell az önkormányzatnak támogatni??? Kíváncsi vagyok mennyibe kerül ez nekünk...
HÁLY EVRY BADY!
Ok. Nagy az arc míg az APEH ki nem repül, majd lecsap mint a SAS: a látvány kasszára. Mindenkinek van jó akarója. A Behajtani tilos táblákról már ne is beszéljünk...MI? :Ð
A következõ videóbeszámoló majd arról szól, hogy SAS úr házát jövõre már az ûrbõl is látni.
Engemet nem a feltöltött videó minõsége illetve feltöltõje zavar, de miért kell ezen zarándokolni ennyit. Kérdem én. Amit meg itt tudtam meg, hogy erre még az önkormányzat pénzt is ad. Inkább ezen bosszankodom, persze nem csak egyedül, mint tükrözik az elõzõ fórum hozzászólások is.