Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

202405011633340_t1.JPG
Károlyfi Dorka


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Majális 2024.
Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés
Mindenki Karácsonya 2023
Mikulás járja a falut.
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,381
Legújabb tag: Imre
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Az idei szezon utolsó hazai mérkőzése a Vadasban. [78 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [1252 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [551 megnyitás] Vármegyei II. osztály 24. forduló [167 megnyitás] Meghívó műsorestre [176 megnyitás] Ünnepi miserend [337 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [418 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [663 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [367 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [667 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 7 / 16 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-29 08:31
Értem mire gondolsz. Felfogtam, hogy a Fidesz gyõzött. Ami engem zavar, az az, hogy olyan dolgokat magyaráznak bele az emberek (többek közt te is) történésekbe, ami nincs. Nem célom, hogy ellen drukker legyek abban, hogy pl az árvíz súlytotta területeken megépüljenek az összedõlt házak helyett az újak. De ha azt látja az ember, hogy nincs változás, ugyanazok az emberek akik rombolták, kiárusították, tönkretették az országunkat még mindig ott ülnek és folytatják a tevékenységüket, akkor igenis ki kell nyitni a szánkat, ez nem a Jobbik érdeke, ez a nemzetünk érdeke. Mi nem pártra esküszünk fel, hanem a Nemzetre, Hazára, Szent Koronára. Az összefogásról annyit, hogy megalkudva nem lehet a Haza felemelkedésére számítani. Aki bûnös, akkor is bûnös ha nemzeti zászlóba bújik. Nincs újabb 20 év a változásra, ezt mindenki érzi. Még mindig a magyar hazafiakat üldözik és nem a cigánybûnözõket. A Fideszben azt látom, mint MSZMP volt annak idején, egy ideológia az egész, nagy olvasztó tégely, hatalmas hatalomszerzési kényszerrel. Nehezen képzelem el, hogy a "volt" liberálisok egy véleményen vannak a keresztényekkel vagy a kisgazdákkal. Egyébként az elõzõ hozzászólásommal csak arra akartam a figyelmed felhívni, hogy olyan dolgokat próbáltál a Fideszbe belemagyarázni ami nincs. Tehát nem azért nem mentek a Szigetre, mert számukra elítélendõ a meleg kapcsolatok, hanem mert más programja volt a "szakpolitikusnak". Az, hogy mi a véleménye a Fidesznek a meleg kapcsolatokról az egy más kérdés. Az önkormányzati választásokkal kapcsolatban, nem tudom mi lesz az eredmény. Az igazi probléma nem most egybõl jelentkezik, hanem akkor amikor mindenki a Fideszt támogatja és nyernek, eljön az idõ, hogy ezért jogosan várja az "ellenszolgáltatást", mert ígéret az van dögivel. Na de mindenkinek nem tudnak adni, mert nincs is mibõl. Akkor fog kinyílni az emberek szeme? Akkor már késõ. Január elsején remélem itt leszünk még ezen az oldalon, akkor tárgyaljuk ki, hogy is megy az ország szekere, kampány idõszakban felesleges. Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-28 13:36
Rágjátok a gittet,forgatjátok a szátokban,de se lenyelni,se kiköpni nem tudjátok! smiley
Így csinál az ÖSSZES PÁRT A FIDESSZEL ÉS ORBÁNNAL 1990 óta!
Én ott voltam,amikor azt a beszédet mondta a Nagy Imre temetésén,kivágta a biztosítékot,sokáig a szadesz kisöccse volt,de ahogy öregedtek rájöttek,hogy õk nem ilyen lovat akartak!
Ezt mondják sokan pálfordulásnak,pedig ez egy normális dolog,én is más voltam 20 évesen,mint most,más dolgok a fontosak!

Most beszállt a Jobbik is,sajnos,így aztán a megszokott forgatókönyv zajlik!
szdsz(liberálbolsi),MIÉP,mdf,Kisgazdák,így sorban a"jobboldali"pártok és most a Jobbik,de ha megnézed a sort,akkor rossz idõk jönnek rátok!
Itt most valaki(k)rosszul ül a lovon,volt aki rájött összefogás kell,azok meg is maradtak a politikában,a TÖBBI ELTÛNT!!
Ezen kell elgondolkodnia a Jobbiknak és ez nem csesztetés,hanem lassan történelem!
A lényeg,ki van kormányon,vagy annak a lehetõségének közelében??
A Jobbik így SOHA NEM VALÓSÍTHATJA MEG(nem lesz kormányzó párt),elképzeléseinek egy részét sem,persze van amivel a Fidesz egyetért és,galádul saját ötletként elfogadtatni,ez igaz.
Tudod mi az LMP"erénye"??ha ez annak mondható...tipikus..zs...ó hozzáállás.Tudatosan ki akar maradni a a Fidesz ócsárlásából,persze ha valami nem tetszik akkor sír,de elhatárolódik,mind a maszoptól,mind a Fidesztõl!
És persze egy cseppet megkenték õket az USA-ból!
A Jobbik néha bemegy a csõbe,teljesen önállóan,saját elképzelésekkel kellene egy egy döntést bírálni,hogy ne kapcsolhassák az ellenzéki pártokhoz!Persze nem mondom ez a Fidesznek jó!!!!!!bizony,így birkózik a két párt a semmin és felemésztik egymást a ****ségek túllicitálásán!
Ebbõl pedig a Fidesz és az LMP(nem örülök nekik)jön ki jól!
Én nem mondom,hogy a Fidesz olyan elsöprõ gyõzelmet arat,mint tavasszal,de hogy stabil többsége lesz még mindig országosan az biztos!
Nem lenne nekik jó,ha mindent vinnének,mert sok lenne az"éhes száj",így az ellenzékieknek nem fontos adni annyit,ahogy eddig is szokás volt!
Lamperth moncsi megmondta,majd õk tudják hogy kell osztani a lóvét!

Szóval nem tudom mennyire vagy benne a Jobbikban,de egy jó tanács,nem azzal kellene megkülönbözteti magát a Jobbiknak,hogy néha felvonul fölöslegesen(a gáton más volt a helyzet),ami a vezéreknek már kínos is,vagy a parlamentben nem odaillõen viselkedik!!
Egy saját RADIKÁLIS képet kell kialakítani magáról,...ez az szdsz-nek 20 évig sikerült,a Jobbiknak lehet ennyi ideig 4-500ezres állandó szavazója,az meg elég!
Addig sokat lehet finomítani,nem az elképzelésekkel vannak a gondok,az elõadással és a végrehajtással!

Csak egy példa,
-Ha egy dolgozónk emberi szóval elmondod mit csináljon,az jobban megy mintha ugatnál vele,igaz akkor is megcsinálná,de ...van különbség!

Nem tudom érted-e,tényleg jó szándékból foglalkozok a Jobbikkal,szükség van egy ilyen pártra,ahogy anno a MIÉP-re is szükség volt,kár hogy Csurka megöregedett,vagy Vona csõbe húzta??!

Minden jót!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-28 12:46
"Az elmúlt három évben minden alkalommal részt vettünk a melegek jogairól szóló szigetes beszélgetésen, legutóbb a KDNP-t Rétvári Bence, a párt ifjúsági szervezetének elnöke képviselte, de én is rendszeresen megszólalok a témában" - mondta az [origo]-nak Stágel Bence, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnökhelyettese, akit a Fidesz-KDNP pártszövetség kért fel, hogy vegyen részt a szombati beszélgetésen. Stágel azt mondta, szívesen elment volna a Szigetre, de egy hetekkel korábban betervezett vízitúra miatt nem tudott megjelenni a rendezvényen."
Ne misztifikáld ennyire a Fidesz-KDNP szövetséget!
Félnek nyilatkozni most a választások elõtt, mert akkor kiderül mennyire nemzeti gondolkodású párt vagy ha nemzetinek állítják be magukat, akkor elvesztik a melegek támogatását. Ennyi a nagy misztikus mindent egybe kotyvasz párt titka. Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-28 12:18
A "Szigetre"normális ember,már bocsánat,akkor már Tokaj,ott is jó a buli,és nincs elharapózva annyira a"tudatmódosítók"!
Egyet tudomásul kell venni,a Jobbik ott volt,magánügye,nekik minden szereplést meg kell becsülni,de ezzel LEGITIMNEK tekintik ezt az ügyet és a helyet!!! smiley
A FIDESZ nem volt ott??minek,gondolom egy keresztény párt értékrendje világos! smiley
A ****k felvonulása az idén már"szûkült,elég rövidre",keményen figyeltek rájuk,balhé nem volt!
Jövõre máshol fognak vonulni,ha fognak és szépen kiszorulnak, mehetnek Berlinbe!
Ott még a polgármester is ****,remélem a miénk nem lesz az???!! smiley

BIZTOS!!!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-27 12:41
Homárokról vitáztak a pártok: csak a Jobbik állt ki a heterókért

A Fidesz és a KDNP arra hivatkozva nem vett részt a Sziget fesztiválon rendezett, pártok homárpolitikájáról szóló kerekasztal-beszélgetésen, hogy nem tudtak szakértõket találni. A Magic Mirror sátorban rendezett beszélgetésen mindhárom ellenzéki párt képviseltette magát.

A Jobbik nem támogatja az azonos nemûek házasságát és azt, hogy azonos nemû párok gyermeket fogadhassanak örökbe, az MSZP és az LMP szerint biztosítani kell a fartúrók jogait - errõl a pártok képviselõi beszéltek szombaton Budapesten a Zsiget fesztiválon.

A Magic Mirror sátorban rendezett kerekasztal-beszélgetésen a Fidesz és a KDNP képviselõi nem vettek részt, mert közlésük szerint nem tudtak szakértõket találni. A Jobbik országgyûlési képviselõje, Mirkóczki Ádám azt mondta, pártja szerint a házasság férfi és nõ között létrejövõ kötelék, amely a reprodukciót szolgálja.

"A Jobbiknak nincs melegpolitkája, alapvetõ koncepciójuk, hogy a szexualitás mindenkinek a magánügye, azt nyíltan propagálni veszélyes" - mondta Mirkóczki Ádám utalva az aberráltak felvonulására, amely szerinte provokatív.

Török Zsolt, az MSZP esélyegyenlõségi ügyvivõje szerint a fartúrók jogait biztosítani kell. Úgy véli, mára jogilag biztosított az azonos nemûek számára a "kvázi házasságkötés". "Az együttélés módjában nem lehet különbséget tenni párok között" - tette hozzá.

Tordai Bence, az LMP országos választmányának szóvivõje azt mondta, az LMP ****politikája nem öltött programszerû formát. Szerinte a homárok ügyérõl õszintén kellene beszélni. Azt mondta, pártja támogatja, hogy az azonos nemû párok is fogadhassanak örökbe gyermeket.

(kuruc.info,MTI nyomán)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-27 12:33
Beérik a libatolvaj vetése: 1200 pedagógus kerül az utcára

Mintegy 1200 pedagógus-álláshely szûnik meg az új tanévben – derül ki az oktatásért felelõs államtitkárság háttéranyagából.

Hét iskola ajtajára kerül végleg lakat, további harminc oktatási intézményt pedig beolvasztottak egy másikba.

Az elbocsátások és bezárások oka a Bajnai Gordon exkormányfõ nevéhez kötõdõ megszorítócsomag, amely tanév közben, idén januártól csökkentette az iskolák támogatását.

(MNO, kuruc.info)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-19 14:21
Schmitt hagyatéka: elfogadta kádárista javaslatát a NOB - eltiltották zászlójuktól a sportolókat

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOsmiley elnöke és a szingapúri Ifjúsági Olimpia szervezõbizottsága elfogadta Schmitt Pálnak, a magyar köztársaság elnökének az eredményhirdetés protokolljával kapcsolatos nemzetellenes javaslatait.

A Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtöki tájékoztatása szerint a játékokon részt vevõ csapatok vezetõit már értesítették is arról, hogy a versenyek eredményhirdetésekor a sportolók nem vihetnek magukkal személyes tárgyakat, feliratot, kabalafigurát és (fõlegsmiley zászlót.
Schmitt Pál a NOB magyar tagjaként az indoklás szerint "ezzel a javaslattal kívánta megóvni az Ifjúsági Olimpia eredményhirdetésének rendjét, különös tekintettel az esetleges túlzó nacionalista megnyilvánulásoktól".

A köztársasági elnök elmondta, hogy a gyõztesek és helyezettek nemzeti hovatartozása egyértelmûen megállapítható, mert bemondják országuk nevét, tiszteletükre felvonják a nemzeti lobogót, elhangzik a nemzeti himnusz, valamint az egyenruhájukon is feltüntetik országuk címerét.

Schmitt szerint "az ifjúsági ötkarikás esemény célja nem a nemzetek vetélkedése, hanem a világ fiataljainak nemes megméretése a sporton keresztül, és hogy mindemellett egymást tiszteletben tartva, barátságokat kötve, jobban megismerjék egymást".

(MTI nyomán, kuruc.info)


Korábban írtuk: Jó Kádár-tanítvány az elnökünk: "A versenyzõknek nem kellene túlságosan hazafiasnak lenniük"

Schmitt Pál köztársasági elnök szerint a sportolóknak meg kellene tiltani, hogy felvigyék országuk zászlaját a dobogóra eredményhirdetéskor, mert az túlságosan hazafias. A szingapúri ifjúsági olimpián tartózkodó korábbi NOB-elnök javaslatáról - a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség honlapja szerint - tájékoztatta Jacques Rogge-ot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét is.

Ebben biztosan egyetértenek

"Az ifjúsági olimpia egy nagyon jó ötlet, szükség van fiatal hõsökre és példaképekre" - idézte Schmitt Pált a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség, az AIPS honlapja.

"Beszélgettem Jacques Rogge-gal, és azt mondtam neki, meg kell hozni néhány fontos döntést, például, hogy a versenyzõknek nem kellene túlságosan hazafiasnak lenniük, ezért ne vigyék magukkal az országuk zászlaját a dobogóra. A zászló már ott van a helyszínen és az akkreditációs kártyán, a himnusz is hallható, nem szabad eltúlozni a rivalizálást. Roppant fontos, hogy az emberek közel kerüljenek egymáshoz. Éppen ezért arra kértem az elnök urat, hogy tiltsa meg ezt a dolgot" - mondta a párbajtõrben kétszeres olimpiai bajnok Schmitt - írja az Origó.



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-16 22:50
BugaJakab!


Te már eddig annyi mindenben nem értettél egyet a Fidesszel, hogy fogalmam sincs miért szavaztál rájuk.

Szerinted van cigóbûnözés, szerintük nincs; te úgy látod, nem komcsikat kellene berakni ide-oda, erre a narancsok Gubcsi Lajos-, meg Bihari Mihály-féléket raknak be nagy pozíciókba!!!!

Bocs, Jakab, de szerintem ezek nagyon súlyos kérdések! Ha a Jobbik és az én véleményem között ilyen nagy különbség lenne, az ÉLETBEN NEM SZAVAZNÉK RÁJUK TÖBBET!!!!!!!!

Sõt, akkor mi alapon hiszed el, amit az Echo tv-n láttál az MSZP--Jobbik-koalícióról?????
Mikor pont a te Fideszed szervezkedik az MSZP-vel!!!!!smiley

Szerinted honnan jött a Jobbik? Alulról! Ha pénzelné valaki, akkor most õk gyõztek volna a választáson! Lett volna pénz óriásplakátokra, több szórólapra, jóval nagyobb médiafelületre!

Ellenben pont most lapozgattam egy tavasszal megjelent balliberális bulvárlapot, amiben pont Orbán Viktort, meg a Fideszt reklámozták "Mentsük meg a családokat!" szlogennel.

Errõl jut eszembe, mi a véleményed arról, hogy Meggyes Tamás ogy.-i képviselõ, Esztergom polgija (tipikus álláshalmozó) mentelmi jogát nem függesztette fel az országgyûlés? Hogy fér össze a fentebbi szlogen azzal, hogy Meggyes már többször bántalmazta a feleségét??? És az hogy lehet, hogy míg Meggyest védelmezik, addig Mandúr Lászlót és Molnár Oszkárt szépen kipaterolták a Fideszbõl????????????????????????


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-15 18:35
A vélemény természetesen szabad,,még???
Abban egyetértünk,hogy kik érdemlik meg a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT ÉS KIK NEM,AHOGY A FÖLD,VÍZ ÉS MÁS FONTOS MAGYAR TULAJDON JÖVÕJÉBEN IS HASONLÓAN GONDOLKOZUNK!
Szerintem meglepõdnél,hogy mennyi dologban egyetértünk,kivéve a választásunk,de az magánügy!
Ugyanis más a hivatalos fidesz álláspont és szerintem a 2/3 is másként gondol sok dolgot,de ez van!
Amúgy a videó"humoros",???én inkább sírnék rajta,mert ez egyik sem való a MAGYAR PARLAMENTBE!!
Legyen szebb a jövõnk,de tartok tõle még sokat kell érte tenni,hogy úgy legyen!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-15 09:46
Kérlek ne mosd össze a Jobbikot a többi ellenzéki párttal.

Ha valami xar akkor xar és ezt szóvá is teszi. Ha valamit a haza szempontjából jónak ítél, az mellé, mellé áll. Az elmúlt 20 év, a haza, a nemzet, tisztesség pusztításáról szólt, az elmúlt 8 évben csúcsosodott ki, ebben benne volt mind egytõl-egyig, MDF-SZDSZ-MSZP-FIDESZ, szóval mind. Én úgy élem meg ezt az egészet, hogy folytatjuk ezt az utat. Csak félõ nincs újabb 20 évünk. A másik dolog elloptak 20 évet az életembõl, ellopták a gyermekeim jövõjét és még mindig ezek vannak hatalmon. Kell nekünk egy polgárháború? Egyre több az elkeseredett ember. Forog a gyomrom, ha ezek az emberek beszélnek tisztességrõl. Én tényleg nem vagyok az aki hisz az összeesküvés-elméletekben, de tényleg az országunk, jövõnk gyarmatosítása folyik. Jövõre vége a földvásárlási moratóriumnak, most már állampolgárságot is könnyen kapnak ezek az izraeli "befektetõk", mert hát ugyebár õk is magyarok. Szóval biztos ezt akarta az az 53%? Értem amit te mondasz nekem, el kell fogadni a Fidesz nyert, ez van. Lehet te, én elfogadom, beletörõdök és akkor mit kell tennem? Be kell fogni a billentyûzetem? Némán vonulni a vágóhídra? Hajtsam le a fejem, mert nem a számomra megfelelõ magyar párt nyert? Hát nem. Ha valami nem tetszik minden lehetséges eszközömmel kinyilvánítom. Ez van. Akinek nem tetszik átlépi a hozzászólásomat, ennyi. Rengeteg ismerõsöm van aki egyetért velem és sok aki nem ért velem egyet, tiszteletben tartom õket a véleményükért, fõleg ha ki is állnak érte. A Jobbikról, a Gárdáról csak annyit, a becsület abból áll, hogy ide is keverednek tisztességtelen emberek akik a megfelelõ szankciók érnek, kilépnek, kirúgják õket, még ilyen "piti" ügyek miatt is, ezek még akkor sem a hazaárulás kategória. Ezek még akkor sem a köztörvényes kategória. Ezt hívják a "A más szemében a szálkát..." Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-15 09:08
Választást kellett volna nyernetek Senki 75,de ahhoz kevesen voltatok..még!! smiley
Mondjuk 2/3-al,persze ez vicc,de akkor kíváncsi lennék a Jobbik mit csinálna???
Szerinted nem akarná magát bebetonozni a hatalomba és bebiztosítani minden irányból???
Nem próbálna magának saját médiát,a többit korlátozni,akár el is törölni??
A politika ilyen és a Jobbik sem különb,mert ha az lenne nem ment volna a Parlamentbe,hanem azon kívül kerül hatalomba,......de ahhoz is kevesen voltatok!!!
Most savanyú a szõlõ és egy követ fúj a maszoppal az szdsz-lmp-vel,de MEGÉRTEM!!Tényleg!! smiley smiley
Hogy a fidesz közel sem tökéletes az biztos! smiley
Nekem is kb 50%-ban tetszik amit csinálnak,de nincs jobb! smiley smiley
Nem tudom te 8 éve benne voltál e már ebben a politikában,mármint nézõ,érdeklõdõ,akkor nagy pofont kapott a fidesz,egy megnyert választást xarakodtak el,MOST NEM AKARNAK MÉG EGYSZER ILYEN HIBÁT ELKÖVETNI!
Nagyon meg tudom õket érteni,8 év szenvedés volt ez az országnak és a vége,az katasztrófális volt,de ezt gondolom te is érezted,hacsak nem vagy milliomos!

Szóval nyerni kell a Jobbiknak,akkor meglátjuk???õk mit tennének! smiley smiley
Addig lehet erõlködni,de sokra nem mennek vele!
Az meg hogy a gárda"fõkapitánya kefélget"valakit,manapság nem ügy,csak azért mert annyira becsületesnek állítja be magát a Jobbik,így rácsatak,van ilyen,volt ilyen és gyanítom lesz is a politikában!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-14 11:13
Rendben, a Gárda kapitány megcsalta a feleségét, (Nem kiskorúval) lemondott, jól tette. Átvert sok mindenkit, levonta a következtetést, na most mindenki ezt teszi? Sokkal de sokkal komolyabb ügyben? Nem láttam még egy levitézlett politikust sem aki ezt megtette, sõt még a börtönben is ragaszkodik a fizetéséhez. Sõt az egyik neves politikus tárgyal Sukoró ügyben, ellenzékbõl a befektetõvel, utána kígyót-békát kiabál erkölcsrõl, tisztességrõl, hazaárulásról és nem mond le semmirõl. A Gárda belügye mennyire fontos lett hirtelen mindenkinek, amikor a gátakon hordták a homokzsákot nem volt ennyire nagy hangja a díszes 2/3-nak. Ha blöffölsz próbáld úgy tenni igaznak tûnjön. A díszes kormánypárt szövetségrõl annyit, szabadon flangálnak gyilkosok, rablók, õrültek (fõiskolás srác), rendõr gyilkosok, cigánybûnözõk és a Nemzeti Gárda az ellenség, akik sorban mertek állni, zöld ruhában, õket gumibotozni, 20centirõl képen kell fújni gázspray-vel. Valóban tényleg ráakadtatok az ellenségre. Gratulálok! Aki a nemzet érdekeit képviseli üldözniük kell, ti adjátok hozzá az asszisztenciát. Minden elismerésem. Ezt ti szavaztátok meg. 2 hét alatt rend! Ja, rend az lett, legfõképp biztonság. A fuxos, kigyúrt cigánybûnözõk rettegnek ebben az országban. Az MSZMP-sekrõl annyit, nálunk az az egy aki van, nem a központi bizottságból jött, mint a Fidesz-MSZP többsége. Elszámoltatás, remélem 1 év múlva is tudunk itt beszélni. Nagy xart lesz belõle bármi is, mert akkor a saját párt társaikat is be kellene csukni. És itt nem pornózásról, feleség csalásról beszélünk, hanem súlyos hazaárulásról. Amit látunk nap mint nap, minden csak nem demokrácia építés. Ugyanaz amit az MSZP csinált, csak most leöntve egy kis nemzeti mázzal. Ahogy elfigyelem téged nagyon irányít a média, mi lesz veled késõbb, ha már most át tudnak verni. Hamarosan beindul az Orbán-TV, Orbán-újság, eddig csak akkor láttad ha direkt odakapcsoltál, most már bárhova kapcsolsz azt fogod hallani, látni. Ja ha nem tetszik lehet a köztársasági elnökhöz fordulni, ja az is Fidesz politikus, akkor még ott van az alkotmánybíróság, ja azoknak a többségét is a Fidesz küldte, ez tényleg demokrácia. Szóval az MSZP kis Miska volt ezekhez képest. 9 évre bebetonozott politikusok és van pofája bárkinek azt mondani ez a demokrácia építés, meg végre már a jobboldal uralja a médiát. Cigánybûnözõ a miniszteri biztos. Ugyan már, ti beszéltek erkölcsrõl, megcsalta a feleségét, hányinger, tényleg egyenrangú bûn ezekkel. Kilakoltatási moratórium nevetséges, régen meg van, hogy ki tudják kerülni. Szóval mindent a látszatért. Családi pótlék iskolába járatáshoz kötve, ki fogja betartatni, ezekkel a bûnözõ hordákkal. Nagy látszat, ti meg benyelitek. Vannak már emberek akik ébredtek, kezdõdnek már a tüntetések is. Lemegy az önkormányzati választás és jön a fekete leves, jó sziruppal együtt. Na de ti akartátok. Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2010-08-14 10:38
[quote]BugaJakab írta (Elküldve: 2010-08-14 09:51):

TRAPPISTA!

Ez a baj veletek,fogalmatok sincs mi zajlik körülöttetek a pártotokban,gárdátokban!?? smiley
Tényleg nem vagyok Jobbik ellenes ezt te is tudod,de ez egy gárdára épült,kreált párt,akiket nem tudjuk máig sem kik húztak elõ és minek???
Lassan az is kiderült,hogy a cigányokat a "magyar"titkosszolgálat lövette le,mert így életben tarthatta a"szélsõséges veszélyt",ahogy a Jobbik megjelenésével szintén!A gárda feltûnése jó esély volt nekik arra,hogy naphosszat a"fasisztákat"mutogathassa a a balliberális média!!
Emléxel még Bácsfí Diánnára?????

Persze tudom én,hogy a gárdisták 98 %-a JÓT AKAR(T),de voltak akik becsapták õket és így jutottak be a parlamentbe.ami ugyan nem tilos!
Ami a volt mszpseket illeti,van a Jobbikban is(a fideszben is,és sajnos mindenhol,'90-ben kellett volna õket elintézni),szóval ezt le is zárhatjuk,ahogy azt is,hogy a gárda"fõkapitány"??egy kiskorúval hetyeg,nem ügy manapság! smiley
Csak tudod amikor ilyeneket hallanak az emberek,akkor azt mondják,mit akar a Jobbik,az erkölcsrõl dumálni??
Sorban jönnek az ügyek,amit nem a"kisember"jobbikos,gárdisták követnek el,hanem a"nagyok"akik a ti hátatokon kapaszkodtak oda,ahol most vannak!
Kíváncsi vagyok mit kezdenek a gárdával??????? smiley smiley smiley


Most"narancsvidék van"(az egy jó film volt,láttad?),csak egy Qrva nagy dolgot nem vesztek figyelembe sokan,köztük pártpolitikusok se,EZT A NÉP AKARTA ÉS SZAVAZTA MEG!!!! smiley smiley smiley smiley
Amit egyik senkiházi sem (fõleg mszp,lmp....)kérdõjelezhet meg,milyen alapon ??????
Én sem kérdõjelezem meg a maszop 19%-át,bár nem látom õket szívesen,de ebben az országban bármi történhetne,1 millió hûséges pártkatona lesz,akiknek a szüleik is azok voltak 1990-ben!
És nem kérdõjelezem meg a Jobbik bekerülését se,(milyen alapon tenném,több százezer ember szavazott rájuk,)SÕT TOVÁBB MEGYEK,A JÓ SZÁNDÉKÁT SE,nekem nem"fasiszták"a jobbik szavazók,hanem olyan emberek,akik szélsõségesebb megoldásokat választanának a problémák megoldására,mint a fidesz!

Szóval lehet sírni ríni,most ez van,ha egyszer hasonló helyzetbe kerül a Jobbik,ami nem lehetetlen,ha a fidesz eltököli a dolgokat,akkor megmutathatja mit tud,sõt már írtam,hogy Miskolc és Borsod legyen a tiétek és mutassátok meg milyen ****a gyerekek vagytok!

De ha elõrehozott választások nem lesznek,akkor 2014-ig ez a felállás van,lehet addig még sok dologban(biztos)nem értek egyet a fidesszel,de ilyen a"demokrácia"!!

Üdv:Jakab!


trappista írta (Elküldve: 2010-08-12 19:20):

Csak az a bibi, pgyula, hogy akiket hatalomra segítettetek- ti, narancsrajongók-, azok éppen baloldaliakat juttatnak zsíros állásokba!


Vagy még nem tûnt fel?smiley


Ezt jelenti nálatok az elszámoltatás? smiley


csipasz írta (Elküldve: 2010-08-12 09:46):

Pontosabban a szavazáson részt vett szavazók 70%-a jobboldali. smiley

pgyula írta (Elküldve: 2010-08-12 06:05):

Az ország 70 %-a papíron jobboldali, hozzáteszem most mikor már nagy a baj.Össze kellene fogni,azért hogy a régi típusú baloldal végleg megszûnjön.

A szabálysértéknél ugyan maradt az értékhatár igen ám de le lehet csukni az elkövetõt ezután már, ha pl az értékhatár töredékére követi el.
Üdv


trappista írta (Elküldve: 2010-08-11 13:10):

Pgyula!

Fideszesként nagyon szép dolog szidni az MSZP-t, de elõtte önvizsgálatot kellene tartani.

Ha végignézem az elmúlt húsz évet, kétszer ún. jobboldali (1990-94, 1998-2002) és háromszor ún. baloldali kormányok (1994-1998, 2002-2010) voltak.

Érdekes módon az elsõ Fidesz-kormány idejében sem történtek semmilyen radikális változások. Persze elõhozakodnak, hogy mennyire jobbak voltak? De mitõl, az MSZP-tõl? Tõlük csak mindenki jobb lehet!smiley

Egy Volner János-interjúból szedtem ki a következõt: (1999-ben mit is tett a Fidesz: elsõ bekezdés, utolsó mondat)



- Mit gondol, miért került lépéskényszerbe a Jobbik miatt a Fidesz? Hiszen megvan a kétharmadr30;

- Ez igaz, de Orbán Viktor a Jobbik-frakciónál tett látogatásán is világossá tette: a Jobbikot tartja az egyetlen, a Fidesz hatalmát megtörni képes, kormányzati szerepre is alkalmas pártnak. Az MSZP romokban, az LMP pedig szakmailag teljesen súlytalan, a Jobbik az egyetlen olyan párt, amely képes lehet négy év múlva magához vonzani a most Fideszre szavazó, nemzeti érzelmû emberek millióit. Ez egy állandó, erõs nyomás a Fideszen, a folyosón a fideszes képviselõk be is ismerik: fél szemmel állandóan a Jobbikot nézik, tartanak tõlünk. De visszatérve a második közbiztonsági csomaghoz: ez már a magyarok millióit is nyugtalanító megélhetési bûnözéssel is foglalkozik.
Csak az a baj, hogy nem a megfelelõ módon teszi: ahol keménynek kéne lennie, ott erélytelen, ahol nem kéne, ott pedig keményít. A törvény legnagyobb hibája, hogy a Fidesz nem tudott szembesülni saját, korábbi tévedésével, azzal, hogy az elsõ Orbán-kormány 1999-ben azzal kozmetikázta a bûnözési statisztikákat, hogy a vagyon elleni bûncselekményi-szabálysértési értékhatárt kétszeresére emelte, ezáltal gyakorlatilag mentesítette a büntetõjogi
felelõsségre vonás alól a megélhetési bûnözõk tömegeit, rászabadítva õket a társadalomra.

Most - nem tudván szembesülni saját hibáikkal - nem akarták lecsökkenti az értékhatárt, hanem megpróbálták a szabálysértésekrõl szóló törvény keretein belül kezelni a bûnözés problémáját. Ez óriási szakmai hiba, amely rányomta bélyegét az egyébként is elõkészítetlen rohammunkára. Jellemzõ példa, hogy a nem megfelelõen alkalmazott jogalkotási eszköztár miatt a kormány a tulajdon elleni szabálysértések elkövetõinek, vagy a gárdistának vélt személyek elõállítása és a bizonyítékok felkutatása céljából szabálysértések esetén is lehetõvé tett volna a rendõrség számára azt, hogy bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül is behatolhasson magánlakásokba. Amikor szembesítettük azzal a kormány álláspontját képviselõ államtitkárt a bizottsági ülésen, hogy ilyen jogosítványai a rendõrségnek még a jóval szigorúbb büntetéssel fenyegetett bûncselekmények esetén sincsenek, zavart hebegés-habogás volt a válasz, végül a jogvédõ szervezetek nemzetközi felháborodása miatt ki is vették a végleges javaslatból ezt a rendelkezést.[/quote]


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-14 10:13
[quote]senki75 írta:
Ennyit a narancs forradalomról. Ugyanolyan gazember, férgek mint az elõdeik. Bárcsak a cigánybûnözõkkel lennének ilyen kemények. Hova süllyed ez az ország.

[/quote]

Ez kufírcolt fiatalkorúval????? smiley

Gyerekek ne essetek túlzásokba!
Lesz új Alkotmány és remélem jó,még a Jobbikosoknak is!

Amúgy,ha Vona,aki szintén nagy Pin@bubus 2/3 -al nyer,akkor most õ lenne hasonló helyzetben,mint Orbán!
Tudom nehéz a "demokráciát"(ami nem a legjobb,de jobbat még nem találtak ki)megszokni,de ez van!

Majd eljön a ti idõtök is,hogy mikor?????azt csak az Isten tudja,de lehet még õ sem!
smiley smiley smiley smiley smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-13 13:18
Tux!

Már szólni akartam máskor is, hogy nem a 19. században vagyunk, úgyhogy a kurucot már nem cz-vel kell írni! smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
tux
Tag

Hozzászólások: 34
Regisztrált: 2009.12.17
Elküldve: 2010-08-12 14:46
[quote]senki75 írta:
Narancs Piroska nyílt levele Orbán Viktorhoz a három csapás ügyében

Drága Miniszterelnök Úr!
........................................
........................................
Narancs Piroska
a hernádnyomori „Lálykoljad a Fészbukon Orbán Viktort Polgári Kör” helyettes szóvivõje[/quote]

Senki75!
Elfelejtetted megjelölni a "hiteles" forrást: kurucz.info
Nem volna egyszerübb bemásolnod a teljes kuruc.info-t ide?


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
tux
Tag

Hozzászólások: 34
Regisztrált: 2009.12.17
Elküldve: 2010-08-12 14:40
[quote]senki75 írta:
Írjon ön is törvényt magának!
........

Egy másik kormánytag azt mondta a Hírszerzõnek: poli.....

(hirszerzo.hu)[/quote]

Érdekes amikor az úgynevezett jobboldali jobbikos a vérliberál-vérkomcsi Hirszerzõröl csemegézik. Te elhiszed hogy bármely kormánytag nyilatkozna ennek a szennyportálnak?


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-12 13:01
Írjon ön is törvényt magának!

A törvények konkrét kidolgozóiról keveset tudni, fõ szabályként csak annyit érdemes elmondani, hogy a konkrét benyújtóknak (eddig minden törvényjavaslatot egyéni képviselõi indítványként nyújtottak be, még alkotmánymódosítást is, amit már többször bírált az ellenzék) általában kevés közük van ahhoz, ami a nevük alatt a Parlament elé kerül.

Az egyik legjobb példa erre az úgynevezett "médiaalkotmány" nevû javaslatcsomag, ami Rogán Antal és Cser-Palkovics András neve alatt fut, de több fideszes forrásunk is azt mondta, hogy maga Szalai Annamária dolgozta ki – õt fogja a törvény bebetonozni a közszolgálati médiát irányító kuratórium élére.

Ezért, valamint a sietség miatt is, még a Fidesz szerint is elõfordulhatnak hibák a benyújtott javaslatok minõségében, erre szintén a civilek által már ízekre szedett média-jogszabályokat említették példaként forrásaink. A már idézett kormánytag ezzel kapcsolatban azt mondta: a Fidesz vezetése szerint még most a nyáron kell elérni, amit lehet, így az idõtényezõ legalább olyan fontos, mint a minõség. "Orbán Viktor azt mondta, hogy amit most a nyáron egy nap alatt el lehet intézni, ahhoz õsszel már egy hét, jövõre már egy hónap kell majd" – fogalmazott. Ezért nem foglalkozik várhatóan a Fidesz Sólyom László alkotmányossági kifogásaival sem.

Egy másik kormánytag azt mondta a Hírszerzõnek: politikailag is ki kell használni a pillanatot. "Most még bármit elfogadnak tõlünk, akik ránk szavaztak. Most még lenyelik, hogy nem egyeztetünk a törvényjavaslatokról az érintettekkel sem. És minek is titkoljuk, mindenki tisztában van vele, hogy többet nem lesz kétharmadunk, most kell berendezkedni arra az idõszakra is, amikor már nem ez lesz a helyzet" – mondta. Kétségtelen, hogy az állami szervezetek élén személycserék sora zajlik, az új embereket pedig a párt igyekszik a parlamenti cikluson túlra is bebetonozni hosszú megbízatásokkal. Most még a szkeptikus hangok sem erõsek a frakcióban, így mindenben az történik, amit Orbán Viktor, vagy a Fidesz elnökség elhatároz.

(hirszerzo.hu)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-12 00:41
Ennyit a narancs forradalomról. Ugyanolyan gazember, férgek mint az elõdeik. Bárcsak a cigánybûnözõkkel lennének ilyen kemények. Hova süllyed ez az ország.




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-11 22:05
Narancs Piroska nyílt levele Orbán Viktorhoz a három csapás ügyében

Drága Miniszterelnök Úr!
Egy borsodi kis faluból, Hernádnyomoriból írok Önnek. Szeretném, ha tudná, hogy mi, hernádnyomoriak kitörõ örömmel fogadtuk a Fidesz gyõzelmét. Ezt azért fontos hangsúlyoznom, mert télen még túlnyomórészt jobbikosnak volt mondható a falu, ugyanis lejött ide február végén néhány jóarcú fiatal, pár fekete mellényes ember társaságában, és a kultúrházban elõadták, mit kívánnak tenni a mezõgazdaság talpra állítása meg a vidék feltámasztása érdekében, és ez mindenkinek tetszett, nem is beszélve a cigánybûnözés elleni fellépésrõl és a csendõrség felállításáról.
De szerencsére tavasszal Bayer Zsolt is tartott egy lakossági fórumot, ahol megtudhattuk az igazat, mégpedig hogy a jobbikosok hazudnak, álszentek, hol az MSZP pénzeli õket, hol meg a MAZSIHISZ, semmiféle programjuk nincs, de még csak be sem akarják azt tartani, hanem csak szemfényvesztés az egész. Így aztán megkönnyebbülve és jó szívvel szavaztunk áprilisban a Fideszre, hogy mégsem náci és rasszista a mi falunk.
Nálunk itt, Hernádnyomoriban jelenleg három nagy probléma van: Orsósék, Lakatosék meg az árvíz. Az utóbbi okozza a legkevesebb gondot, mert árvíz szerencsére ritkán fordul elõ, és már amúgy is levonult, Orsósék meg Lakatosék azonban mindig, mindenhol és mindenáron elõfordulnak, és bárhova is vonulnak népes seregletükkel, ott csak a baj van. De aztán felcsillant végre a reménysugár, amikor meghallottuk Drága Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Bejelentését, miszerint két hét alatt olyannyira vissza fogják majd állítani a közbiztonságot, hogy még a nap is másképp fog sütni.
Persze, nem mondom, vannak örök elégedetlenkedõk a faluban. Például ma délelõtt is megyek a fõutcán, és látom ám, hogy Tepertõs Anti bácsi fekszik az árok szélén. Ez azért volt furcsa, mert a tisztességben megõszült kisöreget sohasem ismertem italos embernek, és nincs semmi, amit visszataszítóbbnak találnék az alkoholista életvitelnél. Amint odaértem, megnyugodva láttam, hogy nem részeg, csak jól megverték, csupa vér az arca, és a nyílt törés miatt fityeg olyan természetellenesen az alkarja. Azt jajongta, hogy Lakatosék hagyták helyben ilyen csúnyán, mire én biztatólag odakiáltottam:
- Csöppet se aggódjon, Anti bácsi! Nemsokára érvénybe lép a Fidesz három csapás törvénye!
Azzal továbbmentem, mert amúgy is máshol volt dolgom, és különben is, a hálátlan Anti bácsi olyasmit válaszolt, amit nem bír el a nyomdafesték. A mentõt hiába hívtam volna ki, mire kiérnek Miskolcról, addigra Lakatosék még kétszer megverik Anti bácsit, utána meg a mentõsöket is. A falunkban nincs háziorvos, nálunk az egészségügyi ellátás oroszlánrészét Gyurcsók József képernyõn keresztül történõ távgyógyítása képezi.
Amint a gazdabolt elé értem, látom ám, hogy szembejön velem Aranka, a tanítónõ. Kicsit furcsálltam, hogy iskolaidõben a nyílt utcán sétálgat, rá is kérdeztem, hogy mi járatban van.
- Hõõõõõõ huuuuaahhhúú öhhheee öhh - válaszolta tárgyilagosan, de mivel látta, hogy nem értem, elõvette a noteszét, és leírta: „Haza kell mennem, Piroskám, mert miután rászóltam a kis Orsós Rómeóra, hogy a diszkrimináció szót nem x-szel írjuk, bejött a családja az iskolába, és olyannyira megdorgáltak engem széklábbal meg bézbólütõvel, hogy eltörött három bordám, és beszakadt a tüdõm.”
- Egyet se félj, Arankám, itt a Fidesz három csapás törvénye! Holnaptól a nap is másképp kel fel! - biztattam humánusan a köhögõ tanítónõt, majd folytattam utamat a fõutcán, és nemsokára odaértem a hídhoz.
A híd alatt most Bakonyiék laknak, ami abból fakad, hogy az árvíz miatti kitelepítés után késõbb értek haza, mint Lakatosék, akik elfoglalták a házukat. Merthogy az õ vályogviskójukat elmosta az ár, így hát jár nekik egy ház, ez tiszta sor. Mégsem mehetnek nyolc gyerekkel a híd alá. Bakonyiéknak csak két gyerekük van, értelemszerûen õk sokkal kényelmesebben elférnek a híd alatt, ami keskeny.
- Holnaptól a nap is másképp kel fel! - biztattam barátságosan Bakonyiékat, mire õk Pintér Sándor Belügyminiszter Úr Édesanyjáról szóló rövid anekdotákkal szórakoztattak engem, de nem volt idõm mindet meghallgatni, mert már nagyon aggódtam a férjem miatt.
Végre odaértem a kocsmához. A férjemet kerestem, aki azóta ott tartózkodott, amióta a választási kampányban lejött pár fideszes aktivista, és sört meg felest ígért a rájuk szavazóknak. Úgy véltem, hogy június lévén éppen ideje lenne hazatérnie az uramnak a családi kötelékbe, elvégre messze még az önkormányzati kampány, és nincs semmi, amit rosszabbul viselnék, mint az alkoholista életvitel.
Elõször a kocsmárossal találtam szembe magam, aki sandán pislogott rám a vérzõ szemhéja alól, és kicsattant ajkai között morzsolva a szót azt ecsetelte, hogy Orsósék az elõzõ percekben vertek szét egy játékgépet, és amikor ezt õ nehezményezte, akkor rendreutasították egy ólmosbottal.
- Három csapás! - emeltem fel a mutatóujjamat, mire a derék kocsmáros megjegyezte, hogy nagyon egyetért a Fidesz javaslatával, mert ha õ a törvényi szabályozás életbe lépése után legközelebb csak három csapást kaphat, nem pedig tizenkilencet, mint most, és a rúgásokat is eltörlik, akkor klasszisokkal fog emelkedni Hernádnyomori közbiztonsága.
Szerencsére a férjemet is megtaláltam az egyik asztal alatt, és amikor felkeltettem, azt motyogta, hogy holnap még a nap is másnaposan fog felkelni a faluban, nem is beszélve róla. Nagyon szégyelltem a kocsmáros elõtt, hogy az uram ennyire képzetlen ideológiailag, és már direkte bántam, hogy levonult az árvíz, mert csónakban sokkal könnyebb lett volna hazaszállítanom, mint a hátamon.
Szóval, nagyon várjuk már a három csapást, Drága Miniszterelnök Úr! Eddig minket mostanában csak Lakatosék, Orsósék meg az árvíz három csapása ért, de ha a maguké csak kicsit is elviselhetõbb három csapás lesz, már megérte Önökre szavazni.
Narancs Piroska
a hernádnyomori „Lálykoljad a Fészbukon Orbán Viktort Polgári Kör” helyettes szóvivõje


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Oldal: 7 / 16 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
3.138.117.xxx @ forum...
85.208.96.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 162 hete
Észrevétel... 217 hete
Egyéb videók 447 hete
Zene 449 hete
Utcanev valt... 450 hete
Országos po... 501 hete
Humoros videók 524 hete
Vadas 537 hete
Emlékek 612 hete
Kifestõk, s... 633 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Sajnálod, hogy Szarvák Imre befejezi a polgármesterséget?

Igen

Nem

Semleges

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16258 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar