Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

Navigáció
Történelem
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Cikkek
Galéria
- Látnivalók
- Intézmények
- Egyesületek/Szervezetek
- Egészségügy
- Események
- Nosztalgia
- Képeslapok
- NoComment!
- Humor
Fórum
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)

Véletlen képek a Galériából

Utoljára feltöltött kép:

jasztgylatkep_t2.jpeg
Látkép

+ több új kép

Utoljára létrehozott albumok:

Adventi gyertyagyújtá...
Játszótér átadás.
Családi nap 2024.
Jótékonysági rendezv...
Ballagás 2024.
Jász Világtalálkozó...
Búcsú 2024.
Majális 2024.
Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés

Online felhasználók
Vendég: 10
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,396
Legújabb tag: eroni
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu

Köszönjük!
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 2 / 10 < 1 2 3 4 5 > >>
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-04-11 20:53
Botrányba fulladt a választás lezárása...
A végeredményt már csak holnap tudhatjuk meg.

* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Vadam5
Tag

Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-04-10 18:48
Tudom, hogy kampánycsend van, de szerintem elég érdekes ez az interjú...

[color=red]...majd holnap este küldd be ismét...[/color]

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-04-09 21:39
BugaJakab "bácsi"!

Rád nagy hatással vannak a hazug közvélemény-kutatások! És még a jobbikosok demagógok!smileysmileysmiley

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-04-09 16:33
http://www.youtube.com/watch?v=LDrA5JTkWwg&feature=player_embedded#

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-09 15:47
Hétfõn találkozunk??!
Megbeszéljük az eredményeket!
Tipp:

LMP:5,001 % bejut,a zsidóknak muszáj
Jobbik:14 % bejut,talán még egyéniben is nyer néhány helyen
maszop:20 % õk tudnak valamit,csalni biztos
Fidesz: 51 % + több egyéni jelölt nyer az elsõ kanyarban!

Szerintetek??

mdf-szdsz.mszp meg még a fa...m tudja ki 3,8 %!

Eredményes szavazást mindenkinek és gyõzzön a jobboldal!

Üdv:Jakab Bácsi!

Tisztelt Polgárok!

Aszem a tippem elég jó volt,most nem fényezem magam,csak mondom,a 3%-os hibahatáron belül vagyok minden pártnál,még lehet közvélemény kutató céget alapítok! smiley smiley
Még részrehajlás sem érhet,mert a FIDESZ-nek is kevesebbet jósoltam!

Most jön ám a kampány,eddig semmi nem volt,de mostantól kemény lesz!
A FIDESZ a 2/3-ra hajt és ebben kérdés kik lesznek segítségére???
Bár,ha nem lesz meg az sem gond!
Mondjuk a Jobbik a maszoppal együtt nekiugrik a fidesznek????
Emiatt nem szereznek 2/3-ot!
Jön a duma,a JOBBIK a komcsikkkal állt össze,amiben lesz is valami!
Nekem úgy tûnik,nem a maszop a legfõbb ellenfele a Jobbiknak,hanem a FIDESZ!
Vona valamiért nagyon zabos,talán mint Dávid Ibolyka volt anno!
Neki sem szántak nagy szerepet a polgári körökben,ezért saját útját járja,ami érthetõ és gratulálok az eredményhez,ez tényleg ritka nagy eredmény!
De Dávid Ibolya végzete figyelmeztetõ is lehet!
Most okosnak kell lenni mind a két pártnak(FIDESZ-JOBBIK),mert a komcsik hülyét csinálhatnak belõlük!

Szóval elõre,aztán meglátjuk!

Gratula!

Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-04-08 15:00
http://www.youtube.com/watch?v=fU_ix6YHUL0&feature=player_embedded#

admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-08 07:45
Kubatov Gábor "öszödi beszéde"

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-05 12:52
Vadam5!!

Hát testvérem,...ez már igen,végre arról beszélünk amirõl kellene! smiley smiley
Valóban sok a teendõ és mind fontos,ha valamit el akar érni a következõ kormány 4 évig nincs pöcsrázás!
Az oktatást teljesen meg kell reformálni,bár nem értek hozzá,de hogy a történelem könyveket kapásból át kell írni,az biztos és a végének 2010-ben kell hogy legyen!
Nem maradhat ki,a kettõs állampolgárságról szóló szavazás,az Eu szavazás,az õszödi beszéd,2006-os választások és október 23 megtorlása!!
Szerintem lassan valakik írhatnák,hogy szeptemberre készen legyen,és EGY NYOMDÁBÓL KAPHATJA MINDENKI!!!
a CSÓKOSOK NE NYERÉSZKEDJENEK AZ ORSZÁG BUTÍTÁSÁN!!
A médiákat gatyába kell rázni,amíg nincs mûsor,nincs lóvé,ezek a közszolgálatiak!
A kereskedelmiekre,valami olyan reklámadót kicsapni,hogy ne érje meg náluk reklámozni!A média kuratórium csak velük foglalkozzon és nem baj,ha a képernyõ állandóan sötét lesz! smiley smiley

És sorolhatnám!
De most mennem kell!

Szép napot!

Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-04-04 22:10
Hát, igen, szerintem is ha egy nemzeti kormány kerül hatalomra, iszonyatosan nehéz dolga lesz. De az én véleményem az, hogy mindenhonnan van kiút (talán naiv vagyok).A rend csinálást azonban az alapoktól kell kezdeni: a Kádár-rendszer és amúgy az egész kommunizmus legnagyobb bûne, hogy a Nemzetet néppé ,,züllesztették''. Ez már csak a mai oktatási rendszerbõl is egyértelmûen kitûnik. A diákokat úgy ''oktatják'', hogy azokat az alappilléreket, amire a nemzet épül szándékosan kihagyják vagy elferdítik. Itt gondolok a meghamisított történelemre vagy a nyelv- és hitoktatásra.
Hogy ez miért fontos? Azért mert az összetartozást jelképezõ nemzet alapja, hogy az ember büszke legyen a hazájára és a ,,fajára''. Erre volt a legjobb példa az 1920-as 30-as évekbeli Magyarország, Németország és Olaszország . És lehet itt bármit beszélni a fasizmusról, meg az antiszemitizmusról, de a zsidók ma Izraelben pont ugyan olyan szellemben folytatják a gyerekek oktatását mint anno a nácik, itt pedig, a meghódított ,,gyarmatokon'', ennek ellenkezõje folyik:
-ne legyünk büszkék,
-merjünk kicsik lenni,
-ne legyünk kirekesztõk!

Ez a mai Magyarország: a média ,az ,,oktatás'' és a politikusok által elbutított nép ,,hazája''.

Hogy lehet-e erre a megoldás? Szerintem igen. Egészséges nacionalizmus és emberséges szocializmus kell, és igen Vissza kell foglalni Magyarországot! A túl éltünk mi tatárt, törököt, labanczot, oroszt és majd csak túl éljük a ZSIványokat is. Mindent lehet csak akarni kell.
Olvad már a mézes máz errõl demokratúráról, és igen végsõ soron mindegy hogy melyik 2 jobb oldali pártra szavazunk jövõ vasárnap, arról hogy majd, hogy mit tesznek a hazáért és értünk, úgy se mi döntünk, elválik ha bejutnak a Parlamentbe.

DE, ami a lényeg, és remélem ezt sokan olvassák és meg is értik majd, mert eljön hamarosan az idõ amikor ezt minden képen tudnunk kell:
!! EGY NÉP VAGYUNK !!
!

Theodor Herzl (a cionizmus szülõ atyja) és Adolf Hitler ezzel a mondattal nemzeteket alkottak, mi pedig úgy beszélünk nemzetrõl, hogy az azt alkotó nép jelentõségét nem vesszük figyelembe, pedig most ez lenne a legfontosabb. Csak akkor menthetõ meg Magyarország, ha felül kerekedünk a kicsinyességen és a különbségeken és a Cél érdekében összetartunk és egy ,,zászló'' alatt menetelünk

Szebb Jövõt! Kitartás!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-04 19:59
A szó nem elég,több kell.....!!

Még mindíg nem érted!
Hiába rázza a rongyot a Jobbik nem rúghat labdába,nem engedik....!
Ha a FIDESZ egyedül nem gyõz új választások lesznek,mert a külföld számára a Jobbik szalonképtelen!!!
Szomorú kimondani,de igen a "magyar belpolitikába"a külföldnek(a zsidó tõkének,is)óriási beleszólása van!!
Nagyon nehéz elviselni,tudom mit érzel,valaha,a '90-es évek elején,közepén A MIÉP-el szimpatizáltam,azért amiért te most a Jobbikkal.
Minden bejött amit akkor Csurka leírt a Fórumban!
Érdemes lenne újra elolvasni õket!
Mára õ is meghajolt,rájött a lényegre!

Most õszintén,ha az USA-t és többi Eus országot irányíthatja Izrael,akkor nekünk mik az esélyeink???úgy hogy az övék az ország már csak az állam-adósság miatt is!

Itt egy dolog van,okosan kihasználni,amit lehet a korlátokon belül!
Tudom szomorú,de így van és majd te is rájössz,lehet 10 év múlva mint én,de rájössz!

Csak gondolj bele,xarba kerültek a bankok az eszetlen gazdálkodásuk miatt,ami ugyancsak a zsidóké!
Mi történt???az államok(az emberek pénzén)megtámogatták a bankokat,hogy azok tovább szívathassanak bennünket!
De minden országban,nem az embereknek adtak a pénzünkbõl,hogy kifizessék a tartozásukat,neeeeeeeeem,a BANKOKAT TÁMOGATTÁK meg nagy pénzekkel és most még ezt is a mi nyakunkba akasztották!
Ez csak egy példa,de sorolni lehetne!
Tudom erre azt kérdezed,hogy akkor hajtsuk a nyakunkat a tõkére,hagy csapják le a fejünket??
Szerintem ne,de nagyon észnél kell lenni minden pillanatban.
Mit gondolsz mit kerestek itt az izraeli kémgépek!??
Itt vagyunk,csak nyugi,ne ugráljatok!
Nagyon nehéz helyzetben lesz a következõ kormány és ha még jobbról is támadni fogják õket a Parlamentben,EGY ÉV MÚLVA ÚJRA JÖN GYURCSÁNY ÉS DOBÁLJUK ÕKET KÕVEL?MINT A PALESZTÍNOK!!

Ezt már 1995-ben??megírta Csurka,lassan bejön!

Szóval nem sok jó elé nézünk,de hidd el OKOSAN lehet esélyünk,de csak OKOSAN!

Most megírom mi van,ha nyer a Jobbik!

Export-import leáll,a pénzüket azonnal visszakövetelik,csõdben lesz az ország és még a koronát is elvihetik,mert az elvtársak így írták alá a hitelfelvételeket!
Persze évtizedek alatt,kibírnánk jönni a xarból,de nincs annyi idõ,1 éven belül a médiájuk megenne bennünket,a lakossággal együtt!

Na jó nem sorolom,gondolj bele,szavazz a Jobbikra nyugodtan,én is akire akarok és majd meglátjuk!

Üdv:Jakab testvér!!!

admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-04 19:41
A legnagyobb brit konzervatív lap internetes kiadásában megjelent írás bevezetõje szerint "a szélsõjobboldali Jobbik jelentõs sikerre számít" a közelgõ magyarországi parlamenti választásokon. Ezt riadt megrökönyödéssel fogadják a demokraták, és azok, akik "elég idõsek ahhoz, hogy emlékezzenek a fasiszta múltra". A brit újság tudósítója, aki részt vett a Jobbik egyik dunakeszi választási gyûlésén, azt írta: a párt "fiatalos vezetõjét" hívei olyan fogadtatásban részesítették, amely "nyugtalanító módon visszhangozta az 1940-es évek Európáját".

A Magyar Gárda két oszlopban felsorakozott, "félkatonai stílusú egyenruhát" viselõ tagjai "vigyázzba vágták magukat", amint Vona Gábor végigmasírozott mellettük, a párt vezetõ személyiségei szalutáltak, és magasba emelkedett egy piros-fehér csíkos lobogó, amely "gyanúsan hasonlított Magyarország régi fasiszta jelképére". Az írás szerint a Jobbik indulásakor a párt "ádázan nacionalista programját és szélsõjobboldali retorikáját a választók határozottan elvetették". Most azonban - azoknak a demokratáknak az elszörnyedésére, akik azt hitték, hogy Magyarország 1989-ben, a kommunizmus bukásával lerázta magáról a politikai szélsõséget - a Jobbik úton van afelé, hogy a második legnagyobb parlamenti párttá váljék - áll a The Daily Telegraph cikkében.

Teljes cikk itt!

Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-04-04 15:30
Nos, az hogy ki fog csalódni kiben inkább ne firtassuk, mert azt hiszem hogy ez realtiv dolog: én pl. akkor csalódtam Orbán( Orsós) Viktorban, amikor a gárdát akarta felpofozni. Na, de aztán kapott-e pofont a gárda? Igen kapott, de ahogy mondják, ami nem pusztít el megerõsít. Hát igen, ha akkor nem állt ez az álszent ember, a népe mellé, amikor a rendõr lovak megtaposták a saját(!) fideszes híveit és a magyar zászlót akkor hiteles-e, hogy pont õ és a talpnyalói bolsevikozzák a Jobbikot?
Buga Jakab, õszintén: Mit vártál a fideszes politikusoktól, akkor amikor Simon Peres Magyarország felvásárlását emlegette? A legkevesebb, hogy minden kapcsolatot megszakítanak Izraellel, meg állítják a beáramló nagytõkéjüket és az EU-ban mindent megtesznek hogy ezt a kijelentést méltóan megtorolhassák. Ehelyett mi történt? Ez az egész szociál-liberál-cionista csõcselék, amiben persze a likud Viktor is bele tartozik, szónélkül hagyták az egészet, belenyugodtak, hiszen ezt az egészet ÕK(is) idézték elõ. Azóta ( és azelõtt is persze) minden évben kijárnak a siratófalhoz imádkozni, itthon meg etetik a jó népet azzal az ál- ellenségeskedéssel amivel a 4 éves kormánykiosztogatás jár. Persze, mos lehet itt jönni Balónéval meg a ,,zöld bolsevikokkal'', de õk legalább szót emelnek ez ellen a magyartalan ,,nemzet ellenes szocializmus'' ellen, amiben mindenki ,,fasiszta,antiszemita,szélsõséges, neonáci'' akinek nem szimpatikus a szegfû és a ''magyar" narancs. Egyébként a fidesz mostani programja nagyon hasonlít az szdsz '98-as kék-fehér könyvéhez. Hogy ennek van-e valami szimbolikája azt nem tudom, de azért ez elég gyanús.
Egy valami azonban biztos, aki 11.én a Jobbikra szavaz, az a gyökeres változtatást akar minden téren és nem veszi be ezt a népbutító demagóg sz*rt amit 20 év óta nyomnak olyanok, akik ezt az országot még a Himnusz eléneklésére sem méltatják( lásd zsideszes lakossági fórum) .

Szebb Jövõt ! Kitartás!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-04 10:09
Tisztelt Jobbikos URAK!!

Köszönöm a töri órát,gond csak az évszámokkal van,márpedig a számok makacs dolgok.
Mikor is volt a Magyar Hírlap alapítása??azóta sok idõ eltelt,lásd itt a Jobbik! smiley
Lehet itt fényezni a a Jobbikot,de ideje ébredni urak!
Én nem mondom,hogy a fidesz a csúcs,csapnivalóak,de jobbak mint a maszop és sajnos nincs választási lehetõség,kormányzás céljából semmikép!
A Jobbikat a ballib oldal hozta létre a fidesz gyengítésére,fordítva sült el,amit nem bánok,tõlük szedik el a szavazatokat,ami nagyon helyes! smiley smiley smiley smiley smiley smiley

CSAK EGY DOLOG,NEM TÛNT FEL NEKTEK,HOGY A JOBBIKNAK AZ A FIDESZ A LEGNAGYOBB ELLENSÉGE,AZT TÁMADJÁK MINDEN NAP,AKIK 8 ÉVE NEM IS KORMÁNYOZNAK!
smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley
Miközben a maszoppal nem is foglalkoznak,persze néha néha beszólnak,de ennyi!
UGYAN MIÉRT??? smiley smiley smiley smiley smiley smiley

Szép ellenzéki páros lesz belõlük,Vona-Gyurcsány!??
Ezen kellene gondolkodni emberek!

És ezt nem húzás képen mondom,ez tényleg elgondolkodtató! smiley smiley

Nyolc nap múlva várok itt mindenkit és megbeszéljük az eredményeket.
Egy biztos a Jobbik ellenzéki párt lesz,hogy a legnagyobb e???,az majd kiderül!
Ha véletlenül palira vettek benneteket remélem elismeritek!
Mert szerintem néhány jó hívószóval beugrasztottak benneteket,azután meg nem lesz semmi!SEMMI!
Ülnek a Parlamentben,hõbörögnek néha,együtt Gyurcsánnyal,aztán felveszik a lét oszt jóvannnn!

Jó voksolást emberek,gyõzzön a jobb!! smiley

Szép Jövõt Magyarországnak!!

Nehogy már megmondja valaki,hogy lehet köszönni,nekem így tecccccik! smiley smiley smiley smiley

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-03 19:32
RADIKÁLIS LOCSOLÓVERSEK:

Húsvét másnapján az jutott eszembe,
Nokia dobozát vettem a kezembe.
Kenõpénz, csúszópénz mennyi fér el benne?
Hagyónak, Demszkynek elég sosem lenne!

Húsz éve rabolnak, taposnak bennünket,
Mutyiznak, sünöznek, kilövik szemünket!
Becsapnak bennünket hamis szép szavakkal,
Szegfûvel, naranccsal, szabad madarakkal!

Reszkessetek férgek, nemzetnyúzó lobbik!
Nyakatokra lép a radikális Jobbik!
Feltámadás ünnepe van, Jézusnak, Hazának!
Meglocsollak, s szavazzál a Jobbikra vasárnap!

A piacon jártam,
Hímes tojást láttam,
A rendõrök jöttek,
Tomfával gyûjtöttek.

A Gulágon jártam,
Barakkokat láttam,
A FIDESZ bérelte,
MSZ(M)P részére.

Hõsök terén jártam,
Magyar Gárdát láttam,
Jobbra igazodtak,
Morvait tapsoltak.

Az országot jártam,
Nagy tömeget láttam,
Beálltam hát én is,
Nõ az erõnk így is!

Kossuth téren jártam,
Vízágyúkat láttam,
JOBBIK jött vonulni,
Szabad-e locsolni?

Zöld erdõben jártam,
Gyurcsány Fletót láttam,
El akart szaladni,
Dutyiban fog rohadni.

Rózsadombon jártam,
Libatolvajt láttam,
Gordonnak nevezték,
Jobbikosok kergették.

Jobbik küldi locsolóját,
Adja neki céduláját.
Nem vagyok még berúgva,
Morvait az EU-ba!

Parlamentben jártam,
Hazaárulókat láttam,
Nem akarnak oszlani,
Szabad-e locsolni?

Gyurcsány Fletó el****ta,
Bajnai meg folytatja.
Piros tojást megfogom,
Demszky fejéhez csapom.

Gyurcsány Fletó el****ta,
Bajnai meg folytatja.
Morvai majd megoldja,
Juttasd ki az EU-ba.

Tojást tojtak a nyuszik,
Bajnait meg a szocik.
Nincsen többé halasztás,
Jöjjön az új választás!

Hernád partján jártam,
Cigányokat láttam,
Nem akartak dolgozni,
Jöjjön el szavazni.

Putri szélén jártam,
Piros Ladát láttam,
Benne ült tíz Lakatos,
Strasbourgba visz fapados.

Rémálmomban jártam,
Lendvaival háltam,
Többé soha nem alszom,
A Jobbikat választom.

A Csillagban jártam,
Gyurcsány Fletót láttam,
Reggelijét várta,
Húsz éve volt hátra.

Narancsfák közt jártam,
Deutsch Tomit is láttam,
Kövér Laci vele volt,
Orbán Viktor maszatolt.

Zöld erdõben jártam,
Dávid Ibolyát láttam,
El akart hervadni,
Nem szabad rá szavazni.

Belvárosban jártam,
Demszky Gábort láttam,
Tojás elõl menekült,
Morálisan sebesült.

Balatonnál jártam,
Sztojka Ivánt láttam,
Bodzát szedett éppen,
Csendõrt hívtam szépen.

Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-04-02 21:00
Tisztelt Buga Jakab!
Látom sokat olvasod a Magyar Hírlap portálját, ami egyébként nagyon derék dolog, de nem ártana kicsit utánanézni a Magyar Hírlap eredetét illetõen. Nos, hogy ne kelljen sokat böngészned segítek kicsit smiley
,,Magyar Hírlap: A szabadkõmûves politika magyarországi élharcos lapjának, a Világnak utóda. Jászi( Jakubovics) Oszkár, Szende Pál, Purjesz Lajos, Bíró(Blau) Lajos, Ignotus( Veigelsberg) ennek segítségével terjesztették magyar- és egyházellenes eszméiket. A vezetõ cikkeit 1938-ban is kizárólag zsidók írták: Ignotus(Veigelsberg)Hugó, Bálint Imre, Ignotus Pál, Sós Endre, Kardosa Marcell. Szerkesztõsége és kiadóhivatala 80 százalékban zsidó.''
forrás: M. Lajos: Országhódítók

Nos, ezzel senkit sem akarok megsérteni, de tény ami tény: hoy miközben itt folyik a ,,Hurutyinfózás'', addig a saját portálja vagy sajtója körül senki se ,,sepreget'' ( pedig a sok oltogatás mellett szánhatnátok arra is idõt). Ezért mondom, hogy én inkább olvasom a kuruc.infot meg a barrikád.hu-t, mint a ,,Magyar'' Hírlapot, ami még mindig Jász Oszkár szellemében íródik, Bayer meg Vámos nevû ,,országhódítók'' tollából!

Szebb Jövõt! Kitartás!

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-02 20:39
BugaJakab!

Te vagy az az ember, aki elé leraknak valami hírt, és már rögtön be is veszi!!! Nekem azt tanították töriórán, hogy mindig nézz a dolgok mögé!!!!!!!!!!!!!!

Vonát szidod, milyen alacsony a szintje, ahelyett, hogy felháborodnál, amiért Orbán Viktória nem mer kiállni az emberek elé!!!!!!!

Nekem ne szebb jövõzzél többet, az csak a nemzetiek szokták, te nem vagy az!!! Te csak sopánkodsz állandóan!!!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-02 20:27
Põsze fals milliói

http://href.hu/x/by38

Hankiss Ágnes igen rövid életet jósol a Jobbiknak

http://href.hu/x/by3a

A JOBBIK ÉS AZ OROSZOK

http://href.hu/x/by3d

A JOBBIKNAK RABOLHATOTT MILLIÓKAT
http://href.hu/x/by3e

És mielõtt a 8 osztáylos szinten megragadt hurutyinfo rajongó Lobbikosok azzal jönnek, hogy Gaudi írt a Gondolának, közlöm: az ügyrõl egyetlen szót sem ejtett.

Ismét a Tízparancsolat… - Morvai és Gaudi-Nagy románca
http://href.hu/x/by34

smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-02 20:27
Põsze fals milliói

http://href.hu/x/by38

Hankiss Ágnes igen rövid életet jósol a Jobbiknak

http://href.hu/x/by3a

A JOBBIK ÉS AZ OROSZOK

http://href.hu/x/by3d

A JOBBIKNAK RABOLHATOTT MILLIÓKAT
http://href.hu/x/by3e

És mielõtt a 8 osztáylos szinten megragadt hurutyinfo rajongó Lobbikosok azzal jönnek, hogy Gaudi írt a Gondolának, közlöm: az ügyrõl egyetlen szót sem ejtett.

Ismét a Tízparancsolat… - Morvai és Gaudi-Nagy románca

http://href.hu/x/by34

smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-02 20:15
smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

Ki az a Vona??????
Én meg kihívom Vonát! smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

Beszélgessen mesterházyval,az az õ szintje,vagy bukros lajcsival!! smiley

Majd talán az elsõ forduló után,ha kiderül ki a második erõ,addig önjelöltek kíméljenek!
No nem engem,csak úgy mondom!

Gyerekek le kellene szállni a földre,lesz nagy sírás rívás,csak figyeljetek,bár mint már mondtam nem kívánom!

Szép jövõt!

Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-04-02 19:32
Nyílt levél: Vona vitára hívja Orbánt

Tisztelt Elnök Úr!

Magyarország történelme egyik, ha nem a legsúlyosabb válságát éli. Ebben a helyzetben április 11-én nem egy választás, hanem „a választás” vár a magyar társadalomra. Az emberek megérdemlik, hogy megfelelõ információk birtokában felelõs és átgondolt döntést hozhassanak.

Gondolom, hogy a Fidesz óvatossága a program nyilvánosságra hozatala körül abból a félelembõl fakad, hogy azt az MSZP kiforgatja és meghamisítja. Megértem ezt a félelmet, mégsem tudom elfogadni. A Jobbik elnökeként és kormányfõjelöltjeként nélkülözhetetlennek tartom a vitát. Az emberek igényét és a demokratikus normákat mindenkinek tiszteletben kell tartania. A vita tehát nem maradhat el. Ez azonban nem valósulhat meg Fidesz nélkül.

A Jobbik és ezen belül jómagam hajlandó vagyok a miniszterelnök-jelöltek vitájára. Amennyiben az legalább ötpárti találkozó, akkor a Jobbik is ott lesz, de a legszerencsésebb az lenne, ha nem csupán Mesterházy Attila, hanem Ön is ütköztetné érveit velünk. Mondom ezt annak ellenére, hogy a Fidesz képviselõje sajnos nem jött el a mai, vitával kapcsolatos kampányfõnöki egyeztetésre.

Az egyik népszerû internetes portál felmérése szerint a legtöbben Orbán-Vona vitát látnának legszívesebben. A kutatások most már egyértelmûen igazolják, hogy a Fidesz és a Jobbik a két legerõsebb párt ma Magyarországon. Amennyiben elnök úr hajlandó rá, úgy szükségesnek és fontosnak tartanék egy kettõnk közötti nyilvános beszélgetést is, ahol érveinket korrekt, higgadt és szakmai formában tudnánk ütköztetni, segítve ezzel azt, hogy a magyar választópolgárok felelõs döntést hozhassanak április 11-én.

Várom mielõbbi válaszát!

Szebb jövõt!

Vona Gábor
a Jobbik miniszterelnök-jelöltje

Oldal: 2 / 10 < 1 2 3 4 5 > >>
Ugrás a fórumra:

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.

Ki, mit néz?
18.191.233.xxx @ photo...
3.14.130.xxx @ news.php
18.225.95.xxx @ forum...
3.148.104.xxx @ photo...
3.137.184.xxx @ photo...
66.249.66.xxx @ photo...
3.144.106.xxx @ news.php
3.129.72.xxx @ photo...
18.225.57.xxx @ photo...
3.144.84.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 193 hete
Észrevétel... 248 hete
Egyéb videók 478 hete
Zene 480 hete
Utcanev valt... 481 hete
Országos po... 532 hete
Vadas 568 hete
Humoros videók 628 hete
Emlékek 643 hete
Kifestõk, s... 664 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
18521 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar