Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

202406220917280_t1.JPG
Ballagás.


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Ballagás 2024.
Jász Világtalálkozó...
Búcsú 2024.
Majális 2024.
Lakástűz a Zagyva úton.
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 8
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,384
Legújabb tag: Kata0111
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Beavatkozás lehet a ritka kórral élő Velkei Nikoletta reménye [583 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [7116 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [940 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [731 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [1406 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [888 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [1304 megnyitás] Év végéig nyolc szakaszban tervezik meg a 32.-es főút felújítását. [4863 megnyitás] Érdekfeszítő helytörténeti írásokat mutattak be Jászalsószentgyörgyön [775 megnyitás] 2024.01.01-től az M4-es teljes hosszán díjköteles lesz [434 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Szerző RE: Nagyvilág
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-10-18 20:17
2010. október 12-én Budapesten a Thököly út és Gizella utca keresztezõdésében a tûzoltók levágták a telefonfülke négy lábát, hogy a fülke elmozdításával mögüle ki tudják szabadítani az ápolatlan külsejû, magát összevizelt férfit. A mentõk bordatörés gyanújával szállították kórházba. Személyazonosító okmány nem volt nála.

[img]http://www.langlovagok.hu/kepek/2010/budapest/101012_thokolytelefonfulke/eredeti/101012_thokolytelefonfulke_01.jpg[/img]

További képek: Langlovagok.hu


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Nagyvilág
Adrian Monk
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 34
Lakóhely: San Francisco
Regisztrált: 2010.09.25
Elküldve: 2010-09-25 10:55
Az Izrael elleni bojkott erõsödik - már a zsidók is érzik, hogy baj van


Szeptember ötödikén, a Harez címû zsidó újság egy elemzést készített, hogy miért romlik a gazdaságuk helyzete, és miért erõsödik az Izrael elleni bojkott. Az elemzés azt taglalja, hogy ez az új, pár éve megjelent, majd egyre szélesebb körben terjedõ jelenség nem súlyos Izrael számára, viszont a jelentõsége nagyon nagy, és már nem lehet figyelmen kívül hagyni. A bojkott támogatásához ma már világszerte nem csak a szélsõjobb csatlakozik, hanem számos ország, hírességek, tudósok, mûvészek.

Legutóbb Chile kapcsolódott be, mely kijelentette, semmilyen izraeli terméket nem engednek be az országba, áttételes közvetítõkön keresztül sem.

Az izraeli újság megállapítja, a világ változik a szemünk elõtt. Öt évvel ezelõtt egy ilyen bojkott elképzelhetetlen lett volna. A bojkott felgyorsult, a gazdaság pedig romlik.

Az elemezgetés két részre bontja az okokat. Ezek röviden:

Egyik ok, hogy az iszlám megerõsödött, de nem csak a térségben, hanem az egész világon. Nagyobb befolyása van az országokban, és a kormányokban mint eddig. Ezek mögött az iszlám szervezetek mögött, akik a világban ezt a hatást kifejtik, nagy támogatóra találtak a gazdag arab államokban.

A másik ok, hogy Izrael elnyerte a Nyugat támogatását, ezért csalódtak Izraelben. Ennek okán és a gázai megszállásért kikiáltották a zsidóságot a sötétség nemzetének. A kis nemzeteknek a technika fejlõdése, az internet lehetõséget adott, hogy jobban bemutassa a gázaiak sorsát, és ez sok embert hangolt Izrael ellen.

A második ponthoz hozzáfûzi, fõ feladat, hogy támogassák azokat az embereket és szervezeteket, akik elhíresztelik, hogy Gázában minden rendben van.

A gondolatsor tipikusan zsidó, és valóban sátáni. Mindenki hibás, csak a zsidók nem. Nézzük csak meg kik a hibásak szerintük?

A megerõsödött iszlám, ami nem átall kiállni a palesztinokért.

A technika, ami szétkürtöli az igazságot, no meg a Nyugat, amely támogatja a zsidókat. (Ez már azt sugallná, hogy nem õk a gonoszok, hanem a Nyugat, aki támogatja, biztatja õket.)

Még véletlenül sem a zsidó állam, vagy a zsidók. Az igazság kimondása tehát már elég ahhoz, hogy zsidóellenes legyen valaki. Valóban elég. Mivel a zsidó mindig hazudik, aki az igazat kimondja, csak az ellensége lehet. Ebbõl pedig következik, mivel az igazság maga az Isten, az ellentéte csak a Sátán lehet. Tévedtek-e akkor, akik ezt megállapították a zsidókról? Nem! Szellemvilági tekintetben a zsidók valóban a Sátán fattyai. Hibáztatják a megerõsödött iszlámot. Mivel a zsidók olyan világot hoztak létre, (melyet egyáltalán nem szeretünk) hogy minden népet igyekeztek összekeverni, ne csodálkozzanak azon, hogy ezzel együtt a vallásaikat is viszik magukkal, és azt terjesztik, ahol csak lehet. Ennek is õk az okai. Köszönjék maguknak. Azonban a gyilkosságokért, a nyílt és brutális elnyomásért, a megölt gyerekekért, anyákért senki nem felelõs, csak Izrael és a vezetése. A világban terjeszkedõ, és alattomos bomlasztást végzõ cionisták bûneiért se hibáztassanak mást, csak magukat.

Hogy ebbõl elege van lassan az egész világnak? Min csodálkoznak? Azt hitték, mindenki szó nélkül tûrni fogja évezredekig, hogy fiait lányait kihasználják, megbecstelenítsék, tönkretegyék? Hogy mindenki szótlanul nézi, ahogy a zsidó tulajdonú multicégek az egész világot lassan lakhatatlanná teszik? Hogy ez a népség dolgozni nem akar, csak irányítani, színészkedni, mûvészkedni, bankárkodni, brókerkedni, élvezni az életet, miközben a világban sokasodnak a - fõleg - általuk okozott bajok?

Nem! A világ ébredezik, és egyre inkább elege van ebbõl a gondolkodásmódból. Már saját bõrén érzi a bajokat, logikus hát, hogy okokat keres. Az okok azonban elég világosak, ott ülnek a vezetõ székekben, és ezek köteleit Izraelbõl rángatják. Mi inkább azt javasoljuk nekik, ne másokban keressenek hibát, hanem magukkal számoljanak el. Ja, hogy ez egy zsidónak nehezére esik? Akkor meg ne csodálkozzanak a mai folyamatokon sem.

Gyártó István


Ps:Adrien Monk!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-05-06 07:13
Nagy cikkben ajánlja az amerikai hatóságok figyelmébe a legnépszerûbb orosz újság, a Komszomolszkaja Pravda a környezetszenyezõ olajfolt elleni nukleáris csapást. Bár a bulvárlap valószínûleg ironizál, a felvetés egyáltalán nem légbõl kapott. Közben a balesetért felelõs British Petroleum (BP) bejelentette, hogy ha minden jól megy, napokon belül le tudják állítani a szivárgást.

Igaz, hogy jó néhány évtizeddel ezelõtt történt, de tény, hogy a Szovjetunió öt alkalommal is atomot vetett be olaj- és gázkitörések ellen. Elõször 1966-ban, egy föld alatt felrobbantott, a hirosimainál másfélszer erõsebb bombával, utoljára pedig 1979-ben, akkor egy olajszivárgás esetében. A módszer - a kitörési kürtõ beomlasztása a brutális erejû detonációval - ötbõl négyszer mûködött.

A Komszomolszkaja Pravda szerzõje megjegyzi, hogy az orosz mindig föld alatt robbantottak, míg az amerikaiaknak 1500 méter mélyen, a tenger fenekén kellene, de azt is rávágja, hogy a két eljárás lényegében nem különbözik egymástól.

Teljes cikk: Index.hu


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Nagyvilág
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-02-26 21:03
[video]http://mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=61820262,t=1,mt=video[/video]

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262

Háááát,ez érdekes!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-02-26 20:54
Trójai falóba csempészett diktatúra - avagy a görög gazdasági dráma ismérvei



Mi zajlik Görögországban tulajdonképpen? Hetek, sõt, hónapok óta ez tartja izgalomban a politikai és gazdasági hírek mögé nézõ európai gondolkodót.
A hazánkba érkezõ hírek szerint Görögország ugyanolyan válsággal küzd, mint amilyet Magyarország kénytelen túlélni. Mint az elmúlt héten olvashattuk, hazánk gyilkosságokban is masszívan érintett kormányfõje, Bajnai Gordon azt tanácsolta a görögöknek, hogy vezessenek be megszorító intézkedéseket, és akkor minden jó lesz.

Azt persze minden magára valamit is adó gondolkodó tudja, hogy amit mi látunk, hallunk és ismerünk a görög helyzetrõl és úgy általában a világgazdaságról, köszönõviszonyban sincs a valósággal, illetve legjobb esetben is csak egy nagyon sovány szeletét képezi annak.
Görögországban emelni készülnek a nyugdíjkorhatárt, meg kívánják reformálni az adórendszert, ami alatt ott is csak a jó öreg adóemelést értik. Szó van még a bérek befagyasztásáról, a nyugdíjalapok átszervezésérõl – itt 30 milliárd euró sorsáról beszélünk –, illetve egy sor olyan intézkedés bevezetésérõl, amit mi, magyarok sajnos nagyon is jól ismerünk.
Ám fel kell tennünk a kérdést, vajon tényleg „csak” ennyi a görög dráma lényege?
Nos, mint a Kopp-Verlag nevû német tényfeltáró portál kiderítette, korántsem ennyirõl van szó. Amint az Udo Ulfkotte riportjából kiderül, sokkal inkább a világkormány felépítését célzó kísérleti telepként kell Görögországra tekintenünk, ahol a közeljövõ totális pénzügyi ellenõrzésnek módszereit próbálják ki Szókratész mit sem sejtõ utódain.
Lássunk néhány példát, ezek közül elõször is a jéghegy csúcsának számító kifizetésekrõl szóló törvény módosítását. Görögországban 2011. január elsejétõl bûncselekménynek számít, ha 1500 eurónál nagyobb összeget készpénzben fizetnek ki. Azaz a banki átutalás és a többi ezzel kapcsolatos szolgáltatások árát vagy így vagy úgy, de a görögök fizetik meg. Ezzel párhuzamosan bevezetésre kerül a „luxusadó”, amelyet az aranyra és a különbözõ egyéb nemesfémekre vetnek ki. Ezeket az intézkedéseket a görög kormány el is fogadta, ám amirõl tárgyalnak, mint jövõ évi terv, az az igazán érdekes.
A hírek szerint 2011. január elsejétõl a készpénzfizetés majdhogynem teljesen megszûnik. A baloldali - mi más lehetne? - kormányfõ, Georgiosz Papandreu ez év februárjában jelentette be, hogy jövõ évtõl kezdõdõen még szigorúbb és még inkább mélyreható „reformokat” vezetnek be. Az említett készpénz-korlátozáson kívül, ami majdhogynem az említett eszköz teljes megszûnéséhez vezet, a görögöknek meg kell õrizniük az év során végzett vásárlásaikról az adószámmal ellátott számláikat, majd, ha ezek nem érik el az éves jövedelem 30%-kát, akkor az adókulcs 10%-val egyenértékû büntetõadót vetnek ki. Ugyanakkor minden görögnek és minden cégnek bankszámlákat kell nyitnia, minden átutalást az adóbevallásig az adóhivatalok másolatként megõriznek. A háromezer eurót meghaladó számlákat papíron többé nem ismernek el, ha arról nincs elektronikusan tárolt – és minõsített – verzió.
Könnyen kikövetkeztethetõ: ezzel megszületik a virtuális pénz, amely értelemszerûen maga mögött tudhatja a bankok és „gazdasági szakemberek” támogatását, így könnyen megjósolható, hogy a nemzeti valuták – az euróval együtt – vészesen leértékelõdhetnek. A Kopp-Verlag riportere keserûen jegyzi meg, hogy a német sajtó valahogy nem szentel túl nagy teret ezeknek a híreknek. Vigasztalásul tegyük hozzá, a magyarországi sajtó sem siet utánajárni, hogy mi is készül itt.
A hírek szerint Görögországot követõen Spanyolországban, Portugáliában és Hollandiában, és aztán az összes EU-tagállamban is hasonló intézkedésekre lehet számítani. Aki pedig mégis azt hinné, hogy mindez oly messze van tõlünk és hazánkat nem érinti, annak üzenjük: nemcsak téved, de az ébredés nagyon keserû lesz számára.
A jövõ Európájának egyik kérdése: ismétli-e magát a történelem, és sikerül-e a trójai falóban becsempészni a totális diktatúrát a vén kontinens egész területére?
Florian Geyer - Kopp-Verlag nyomán


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2010-02-26 15:32
Cenzúra 2010 - Magyarisztán - Szólászabadság
[quote]
Lakcímmel lehet fórumozni Jászberény honlapján

Egy képviselõi indítványra márciustól korlátozta a városi honlaphoz való hozzászólás lehetõségét a jászberényi képviselõ-testület. Úgy döntöttek, hogy a fórum rovathoz hozzászólni csak úgy lehet, ha a regisztrációt kérõ teljes neve és állandó, bejelentett lakcíme ellenõrizhetõ.
A képviselõ-testület azzal bízta meg a polgármestert, hogy módosítsa a város weblapjának üzemeltetésérõl szóló szerzõdést. A testület úgy döntött, hogy a fórum rovathoz hozzászólni a továbbiakban csak úgy lehet, ha a regisztrációt kérõ teljes neve és állandó, bejelentett lakcíme ellenõrizhetõ, a felhasználó név pedig tartalmazza a hozzászóló teljes nevét.

Mindezt az egyik szabad demokrata képviselõ indítványozta, arra hivatkozva, hogy "a városi honlap fórumának tartalma, annak hangneme erõsen kifogásolható, sok esetben nélkülöz minden realitást, személyeskedõ, vádaskodó, esetenként alpári stílusú. Az érintettek védtelenek, így a büntetõ-eljárások kezdeményezésének kimenete is kétséges".

Cserta Istvánné (SZDSZ), aki egyébként igazgató-helyettes pedagógus Jászberényben, azt is hozzátette, hogy "tekintettel a közelgõ választásokra, célszerû lenne a határozati javaslatban jelzett idõtartamra a honlap fórum rovatát szüneteltetni".

A polgármester, Gedei József (MSZP) megvétózta a döntést, de a második fordulóban ismét a korlátozás mellett szavazott a testület.
A jászberényi képviselõk többsége arra is igennel voksolt, hogy 2010. október 31-ig szüneteltessék a hozzászólásokat, de ezt végül a második fordulóban hatályon kívül helyezték. A polgármesternek március 5-ig kell megegyeznie az üzemeltetõvel a weblap korlátozásáról.

www.hirszerzo.hu[/quote]


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-01-25 17:42
Az idiótája!smiley

Nem mintha csípném a csávót,de ez azért durva.
Még ha a felesége alá nyúlt volna!smileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-01-23 20:28
Különös módját választotta egy olasz tévériporter annak, hogy leellenõrizze David Beckham férfiasságának méretét. Elena Di Cioccio egész egyszerûen belemarkolt a futballista legnemesebb testrészébe.





Arról már nem beszélt, hogy a sztár mit szólt Elena kijelentéséhez, aki a markolás után azt kiabálta: „megfogtam, jó kicsi. David, te becsaptál minket. Mivel tömted ki a nadrágod, vattával?" – írta a The Mirror.

A teljes cikk a BLIKK-en.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Nagyvilág
Lina
Tag

Hozzászólások: 18
Regisztrált: 2009.04.20
Elküldve: 2010-01-23 19:55
Szerintem azt elõtte bekapkodta...smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-01-23 19:50
Egy üveg whiskey-t? smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Nagyvilág
Lina
Tag

Hozzászólások: 18
Regisztrált: 2009.04.20
Elküldve: 2010-01-23 19:49
Mit kapna Demjén Rózsi...


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2010-01-23 12:52
smileysmileysmiley

Kínában nincs többé playback

Megbírságoltak két popsztárt Kínában amiatt, mert koncertjeiken nem élõben énekeltek, hanem playbacket használtak - számolt be az esetrõl szombaton a kínai média. Kínában azután hoztak szigorú törvényt az énekesek tátogása ellen, hogy a 2008-as pekingi olimpia megnyitója után kiderült: az ott fellépõ kislány csak playback-elt. Akkor a sportesemény szervezõi azzal védekeztek, hogy a dal hangját szolgáltató kislány "túl csúnya volt ahhoz, hogy fellépjen az ünnepségen."

A kínai Jin Jucan és Fang Zijuan még tavaly szeptemberben adott koncertet Szecsuán tartományban, de mint kiderült, csak tátogtak és nem élõben énekeltek. Emiatt most a kínai kulturális minisztérium csaknem 12 ezer dolláros (több mint 2,2 millió forint) bírságot szabott ki rájuk. Ez az elsõ alkalom egyébként, hogy a törvény tavalyi bevezetése óta megbírságoltak tátogó kínai énekeseket.

(FH)


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
Win6Gyury
Tag

Hozzászólások: 43
Lakóhely: Jászalsószentgyörg
Regisztrált: 2009.06.16
Elküldve: 2009-09-23 20:42
smileysmiley hagy menjen a marhakitixtul a fejesmiley


http://www.hackthat.net/df/ddos/60271/index.hack


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

tytik40@hotmail.com http://www.win6.eoldal.hu
Szerző RE: Nagyvilág
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-09-22 22:41
Gyalog indul a fõvárosba a Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet elnöke, hogy petíciót adjon át a köztársasági elnöknek a roma gyermekek elkülönítése miatt; Kállai László október elején indul Jászladányból, az utat egy hét alatt tenné meg.

MUHAHAHAH WAHAHAHDFfasdFASÉGJA smileysmileysmiley


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-09-08 17:49
EZ VAZZE:
[url=
http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=286340]
http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=286340[/url]

Harckocsival indult vodkáért - egy ember meghalt

Két civilt elgázolt, egy elárusító bódét pedig megrongált egy orosz tiszthelyettes, aki részegen páncélozott személyszállító harci jármûvel indult vodkát venni - adta hírül a Komszomolszkaja Pravda.



A Permi Katonai Fõiskola kiképzõi és kadétjai a harckocsizó kiképzõ bázison ünnepeltek a hétvégén, amikor elfogyott a vodkájuk. Az egyik õrmester ezért öt hallgatóval maga mellé véve elkötött egy BMP-2-es PSZH-t, s a legközelebbi településre hajtott utánpótlásért.

A súlyosan ittas õrmesternek sikerült elvezetnie a tankot Alesih falucskáig, ahol mérgében nekihajtott az éjjel zárva tartó elárusító bódénak. Az esetnek szemtanúja volt két helybeli fiatalember, akik dermedten álltak meg a szokatlan látványra. Amikor a tank megfordult, mindkét fiatalt elgázolta, az egyiküket halálra tiporva. Az életben maradt áldozathoz a közelben lakók hívtak segítséget, õt jelenleg kórházban ápolják.

Az õrmester másnap semmire sem emlékezett. Késõbb azonban elismerte, hogy "kocsikázott" egyet a páncélos jármûvel, de nem vette észre, hogy elgázolta a civileket.

FH


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nagyvilág
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-06-27 18:21



Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző Nagyvilág
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2009-06-27 09:49
Beperli a Michael Jackson-koncert szervezõit egy magyar ügyvéd.

Indok: A londoni szervezõk megtévesztették a rajongókat, nyilvánvalóan tudták, hogy Michael Jackson már nem képes a beígért koncertek megtartására...

Teljes cikk


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.149.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
185.191.171.xxx @ photo...
3.139.236.xxx @ forum...
213.180.203.xxx @ photo...
52.167.144.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 169 hete
Észrevétel... 224 hete
Egyéb videók 454 hete
Zene 456 hete
Utcanev valt... 457 hete
Országos po... 508 hete
Humoros videók 531 hete
Vadas 544 hete
Emlékek 619 hete
Kifestõk, s... 640 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Sajnálod, hogy Szarvák Imre befejezi a polgármesterséget?

Igen

Nem

Semleges

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16383 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar