Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.
Na igen, újra kell tárgyalni az adósságainkat. Ugyanis van egy történelmi igazságtétel, büntetek minket mindenért. Mindenért keményen, sõt keményebben, mint bármely "bûnös" országot. Nem tudom eljön-e az az idõ amikor a "hõs" felszabadítóink fizetnek nekünk elégtételt. "Dicsõ" vezetõink szinte ajándékba adtak minden fellelhetõ gyárat (cukor-, növényolaj-), földterületet, eszközt...stb a multiknak, nyugati államoknak, közel-keleti államnak (nem az arabokra gondoltam) (lásd Sukoró). Esetleg felül kellene vizsgálni mit-miért-mennyiért adtak el, de hazánkon belül is körül lehet és kell nézni kik birtokolják a nagy vagyonokat, hogy jutottak hozzá. Ez nem igazán tetszik a parlamenti pártoknak, félõ sok minden ki fog derülni a titkosított szerzõdésekbõl. 50 évre titkosították, vajon miért?! A véleményed alapján erre nincs szükség és nevetségesnek tartod. Akkor így jó minden ahogy van?! Tudom meglepõ, a rendszerváltás idején kitalálták a 3% kamatú hitelek 33%-ra emelését, de adtak egy kedvezményt ha a felét egy összegben kifizeted a többit elengedik, magánszemélyekrõl volt szó. Kérlek ne lepõdj meg annyira. Nem új találmány.
Természetesen jó, hogy idézed a Jobbik programját, szükség is van publicitásra. De ha már kommentárt fûzöl hozzá, tegyél mellé egy másik koncepciót ami a te véleményed szerint mûködik. Addig csak nevetségessé teszed magad. Egyébként az idézeted után nem láttam, hogy egy másik párt programját belinkelted volna. Sajna kerestem de nem találtam, ha találsz kérlek oszd már meg velünk is.
Csak hogy más is tudja mirõl beszélünk: http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf
Ha esetleg érdekel valakit itt egy kis videó: http://80.249.172.27/video/2010_05/10210021957771.wmv
Addig is
Gyõzzön a Jobbik!
Laca 08: Ha cirkuszt akarsz látni nézd inkább a Mónika show-t meg a többi baromságot a ker.tv-kben!( ugy is azok mosták át ennyire az agyad)
Ha minden nemzeti érzelmû magyart antiszemitának tartasz, akkor te csak menny ki Judapestre, a meleg felvonulásra+ a holokamu emléknapra!
Hihetetlen, hogy a hazafiakat ítéled el, annak ellenére hogy nem ismered õket, ahelyett hogy kinyitnád a szemed( sok hasonló társaddal együtt) és megnéznétek hogy mit mûvelt ez a banda az elmult 20 évben:
* elherdálták a magyar vagyont
* óriási hiteleket vettek fel amit még az elkövetkezõ generációk se tudnak kifizetni, miközben a saját zsebüket tömték
* a magyar nép nagy részébõl kiirtották a hazaszeret eszméjét, helyébe a pénz-imádat került
*Nemzetünket lejáratták minden téren, kultúránkat elfolytották és szép lassan kiirtják
* Megakadályozták a csonkaországbeli és az idegenben maradt magyarok egyesülését
*Szégyent hoztak a magyarság ezeréves becsületére
Ha ezekkel te egyet értesz, akkor írd tovább a hazugságaidat, az üzenõ falra, DE magyarnak tartod magad, akkor próbálj ahhoz illõ módon viselkedni!
Most olvasom a Jobbik "programját". Jobb mint egy kabaré, itt még a bab is hús lesz ha rájuk szavazunk.
Ezt nézzétek:
"Radikálisan felülvizsgáljuk az eddig folytatott államadósság-politikát, beleértve visszamenõleg a ’70-es évektõl felvett
hitelek feltételeit is, a felelõsök megnevezésével együtt. Ezzel együtt tárgyalásokat kezdeményezünk a törlesztés és visszafizetés
feltételeinek újbóli meghatározása céljából, a növekedést lehetõvé tevõ könnyítésekkel, [b]beleértve az adósság egy
részének leírását is."[/b]
Bomba jó. Elengedik az összes hitelünket. Ha ezt megcsinálják, megyek én is a bankomhoz, hogy: fiúk új szél fúj mától nem fizetek engedjétek el. Már elég régóta fizetem elégedjetek meg ennyivel.
Mától elindítok egy saját játékot. Ha az idõm engedi, akkor rendszeresen idézek egy programpontot a Jobbik választási programjából és meg is cáfolom a valóságtartalmát!
Szerinted ez így jó, hogy aki magyar vesznie kell?!
Rosszul esik bizonyos embereknek, ha ilyen kínos témákról beszélünk.
Sajna a cirkusz, a Parlamentben van. De nagyon jó lehet az elõadás, ha már 20 éve fellépnek vele és még mindig van jó közönsége, akik még tapsolnak is nekik. Mondjuk a fellépések költségeit mi álljuk (magyar nép), a fellépti díjat a multik állják. És igen vastagra dagadt a kormánypárti, ellenzéki fellépõk zsebe. Ja és a rózsaszín szemüveget is fizetik.
Jó mókának találod?!
Ezek szerint neked tetszett az elmúlt 20 év. Ennek örülök te vagy az a bizonyos 1%.
Realitástól mentes politizálást látsz? Mégis mibõl gondolod? Látsz Jobbikot bármelyik tévében? Mibõl alkotsz véleményt?
Nézd egy kicsit a médiát, a dicsõ politikusaink kivel tárgyalnak (ellenzék-kormány). Kiket támogatnak a szavazatszerzésért?
Nézz egy kicsit körül kis hazánkban, ami sajnos trianon óta kis haza.
Még egy dolog, mondjuk a Jobbiknak van programja. Olvasd el. Utána olvasd el Fidesz, MSZP...stb. párt programját, feltéve ha találsz ilyet.
Buga Jakab, azt kell mondjam hogy 1-et értek veled : A Magyar (szkíta, hun,avar) mindig is a Keleti néphez(fajhoz) tartozott. Történelmében számtalanszor harcolt saját testvér vagy rokon népei ellen(tatár, török stb.)
, de a Nyugat mindig idegenként néz(ett) rá, holott Európának MI adtuk a kultúrát,az írás tudományát, az életre és az igazságra való törekvését!
Azt pedig h a mostani helyzetünk is ilyen xar csak annak tudható be, hogy nem teszünk semmit: nem kell fejjel a falnak rohanni, de tudni kell,hogy Isten,csak az erõt adja a harchoz, de azt nem vívja meg helyettünk! egy azonban biztos: MINDENÜNNEN VAN KIÚT!
És még 1 gondolat(bár nem saját ):
,, Az országhatár mindig ott van, ahol a paraszt ekéje szánt, kaszája villan, kévéje földet borít,vére rögöt szentté tesz. Erõszakkal sohasem lehet országterületet növelni, mert a szurony megtörik az ekén, a szerzõdés papírja elhamvad a rögre ömlött vér tüzében.''
Szóval az a meglátásom,hogy ha Európának nem kellünk,mert a jobboldal bármit is mond,még az"elvbarátaik "is ellenük fordulnak,ne ugrálj magyar címszóval,akkor nézzünk arra,ahonnan jöttünk és ahol MÉG MINDIG SOKRA TARTANAK MINKET!!
Kína a Világ jelenlegi legnagyobb katonai és gazdasági ereje,sokan nem tudják,ahogy nekünk az IMF,az USA-nak Kína finanszírozza a hiányát!
Ha Kína megunja,az Usa-nak annyi!!
Az arabok MÉG dollárban számolják az olaj árát,de lehet nem sokáig,ha az USA így folytatja,akkor a dollár xart sem fog érni.
Szóval Japán,Kína,az Arab országok,India,és talán ésszel még Oroszország is!
Ezek az országok alig várják,hogy közel kerüljenek az Eu-hoz,rajtunk keresztül megoldható nekik,de csak okosan!!
NA EHHEZ KELLENEK ÁLLAMFÉRFIAK,NEM KORRUPT HASZONLESÕK!!
ÉS VÉGRE ÁLLJUNK FEL ÉS INTSÜNK BE NEKIK!
Lehet sokan elrugaszkodottnak gondolják ,de megoldható!Sokan próbálkoznak hasonlókkal az euban!
Még valamit,egyik ismerõsöm mondta,hogy Brüsszelben,ha vitára kerül a sor,még mindíg le"TATÁROZNAK"bennünket!Hivatalos politikusok,persze nem társaságban!Nagyon szúrjuk a szemüket!
Nos én ezekben az országokban látom a segítséget!
Nem az unió fa...pó vezetõiben,akik gyurcsényék hazudozásának falaztak,csak nehogy a jobboldal jöjjön 2006-ban!
Bízom benne,hogy valamilyen módon kikeveredünk ebbõl a xarból,de nagyon nehéz lesz,és EURÓPÁRA,AZ USA-RA NEM SZÁMÍTHATUNK!!
DE FÕLEG EGYMÁSRA KÉNE MÁR TÁMASZKODNUNK MAGYAROK!
Itt az idõ,ha most sem sikerül 2050-re nem születik itt magyar gyerek!
Én nagyon hiszek a MAGYAR NÉPBEN ÉS A HAZÁBAN,de évszázadok óta kijátszanak bennünket és így egyedül 15 millióan nagyon kevesek vagyunk,sajnos!
Ez nem kishitûség,ez a realitás!
Félre ne értsetek,nem azt mondom hogy üljünk és várjuk a halált,neeeeeeeeeeeeeem,de sokkal okosabbaknak kell lennünk,mint ellenfeleinknek,remélem ez ezzel a szürkeállománnyal menni fog!
Mi történt 1989-ben???
Már jóval elõtte itt volt az USA nagykövete Mark Palmer,aki csinálta a melegágyat a szadesznek,a zsidóknak helyet kell szorítani a hatalomban,mert úgy könnyebb lesz,mondta õ!Majd spontánprivatizáció és sorolhatnám,mára se munkahely,se pénz,csak egy csomó adóság és néhány millió galíciai,akiknek fáj a foguk a földjeinkre!
Mi is volt 1956 ban??
A nyugat mondta:
"JÖVÜNK,TARTSATOK KI,ÕSEINK KITARTOTTAK AMÍG LEHETETT ÉS A NYUGAT NEM JÖTT"
Fontosabb volt Szuez és a zsidó állam!
1938:Magyarország nem akart Hitler bábja lenni,de az angolok nem fogadták Horthy Miklós közeledését,minket leírtak Trianonban.
Mivel Hitler megígérte az elcsatolt területeket,így melléjük állt,de 1944 októberéig ez egy független ország volt,nem úgy mint románia,szlovákia,vagy ausztria!
Az oroszok 1955-ben ausztriából kivonultak,nálunk itt maradtak"ideiglenesen"45 évig!
Azután TRIANON!!
Annyira megbüntettek bennünket,mintha mi csináltuk volna az egész háborút,holott csak odacsatoltak minket!
A nem létezõ Románia,Jugoszlávia,Csehszlovákia NYERT"
MI 1000 éves államunkat veszítettük el!
Mára már sok ország nem is létezik!
De mondthatnám 1848-49,1526-ot,1713-at!!
MINKET NEM SZERETNEK,itt nem,de KELETEN IGEN!!
Majd innen folytatom!
A Jobbik eléggé hiteles, hogy megvédje az érdekeinket. Nem tesz meg mindent a szavazat szerzésért. Nem ígérget mindenkinek olyat amit nem teljesíthet. A szavazat szerzési kísérletre van is példa: echoTV Mélymagyar 24.-i mûsora. Fidesz kampány. Érdemes elolvasni a hozzászólásokat. Egy újabb mûsor ami bedõlt a pénzhatalmának. http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=80&v_id=1820
Az elõzõekben beszéltünk az USA lerohanhat bennünket, azt hiszem most valami más miatt fájhat a fejük. Kihúzták a gyufát a kínaiaknál, 6,5 milliárd értékû fegyvert adnak el a tajvaniaknak. Felfüggesztették a kapcsolatokat a kínaiak.
Külföldön sem megy másként kígyót-békát kiabálnak egymásra. Könnyen bizonytalanságba taszítják az embert.
Az a baj,hogy csak ezekbõl lehet válogatni a választásokon.Igazán már senkibe nem tudok megbízni.Mindenki elvesztette a hitelét vagy nem is volt neki.Nem tudom hogy más országokban is mindíg csalódnak-e az emberek a végén?
Nem hinném, hogy naivság hinni a MAGYAR emberekben. Le kell még küzdeni magukban az elmúlt 50 évet. Hiszem, sõt tudom, hogy felébrednek, mindenkiben benne van.
Nagy szomorúság, ismét egy falubeli tisztességes család határozott úgy, hogy elhagyja hazánkat és máshol próbál élni.
Na de valami más!
Holnap, vagyis január 31.-én Jászkíséren dr. Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselõje és államfõjelöltje; Varga Géza, a Jobbik Mezõgazdasági Kabinet szakértõje, Madarász Sándor, a Jobbik Országgyûlési képviselõjelöltje
Téma:
A Jobbik agrár- és vidékfejlesztési terve
Rendezvény helye:
Jászkisér, Városi Mûvelõdési Ház
A többi a fényújságban
Megértelek,bár naiv vagy,de jól van ez így!
Valamikor 25 éve én is ilyen voltam,de láttam már ahhoz eleget,hogy belássam nem megy másként,a játékszabályokat mások szablyák,nem mi!:Ð
Mindig azt szoktam mondani,hogy
"Qurva jó annak,aki Mónikán meg józsibaráton mûvelõdik,mert gõzük sincs milyen kilátástalan nagy xarban vagyunk"!
Ha belegondolok mindentõl elmegy a kedvem!
Vannak dolgok amit megtehetünk,de van amihez csak hozzányúlunk óriási ugatás jön kintrõl és bizony õk fizetik a zenét!
Ez akkor is így van,ha mi már 10x visszafizettük!
Ez a legnagyobb bûne ennek a mocskos liberálbolsi bandának,már másodjára szolgáltatták(1989,2009) az országot a bankoknak,amik tudjuk kiknek a kezében vannak!
Ez egy hosszabb beszélgetést érdemelne és nem itt,de hidd el,nagyon észnél kell lennünk!
A vers szép,ismerem már régóta,amikor még nem volt szabad mondani se!
Nincsenek annyira futtatva, semmilyen tévén nem mutatják, nem engedik nyilatkozni. A pénzrõl csak annyit, rengeteg elégedetlen magyar ember van, saját erõbõl megteremt amit tud. A Jobbiknak nincs több órás kampány mûsora, nem küld temérdek szórólapot, amit mégis küld aktivisták viszik. Vannak országok akik tudják, hogy mi magyarok nem a balkánhoz tartozunk, valamikor a tudomány fellegvára voltunk. Néhány évtizede számított és hiszem, hogy hamarosan számítani fog a magyar vélemény. Lehet választani. Némán rabigába hajtod a fejed? Esetleg majd lesz valahogy? Vagy esetleg felemeled a hangod? Te választod az élet szemléleted. Istentelenül, hazátlanul, nemzettelenül?
Na de helyettem beszéljen ez a vers:
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.
Ez az én vallásom, ez az én életem,
Ezért a keresztet vállaimra veszem,
Ezért magamat is reá feszíttetem.
Mindannyian tudjuk,hogy ITT MOST A KISEBB ÉS NAGYOBB ROSSZ KÖZÜL VÁLASZTHATUNK,SAJNOS EZ VAN!
De nehogy már valaki elhiggye,hogy csak úgy "teremnek"pártok a földbõl?!
LMP:
Volt szadesesek,"jogvédõk,zöldek,demokraták"EZ EGY NAGY RAKÁS XAR,ÍGY AKARJÁK MEGMENTI HELYÜKET NÉHÁNYAN A PARLAMENTBEN!
MDF-szdsz???
Errõl nem is kell beszélni,egyértelmû!
Jobbik???
Nagyon szimpatikus amit mondanak,de milyen csoport áll mögöttük,milyen PÉNZ???mert anélkül nem megy??Nekem csak ez a problémám,ha tisztán látnék rájuk szavaznék,...vagy mégsem!???
Honnan lettek(no nem annira hirtelen,de a PÉNZÜK)hirtelen ennyire felfújva,futtatva,pénzelve,stb???
És ha mégis minden frankó,ki áll velük szóba külföldön!
Igen,...ez a kérdés,itt ebben a 93 ezer km2-ben minden frankó,de a Világ már nem ilyen egyszerû és kicsi,elmúlt!
Még a MIÉP-et is lenyelte a nyugat,amikor egyes elkalmakkor szavazataikkal támogatták a fideszt,de a Jobbikkal ezt nem lehet megtenni!Így nem hiszem,hogy érvényesíthetik azt a 10%-kukat,amit valószínûleg megkapnak,tehát szavazatuk igazából elveszik,hogy kinek jó ez???Nem tudom,de tényleg!
Arra még nincs esély hogy egyedül nyerjenek,de ha megérjük az Isten mentsen meg bennünket!
Amilyen agresszív a zsidó-USA nagytõke még le is rohannának bennünket,és ez nem vicc,csak szét kell nézni a hálón és a Világban!
Írigylem azokat,akik ezt nem látják,jó nekik!
Itt az USA,Putyin,Zsidó nagytõke,IMF és sorolhatnám,szóval ezek választanak szinte mindenütt elsõ számú vezetõt!
Nekem nem tetszik,DE ÍGY VAN!!!!!!
Szebb jövõt!!!Ebben egyetértünk,de ehhez mindannyian kellünk!
És még akkor sem biztos!
Megmondanád, esetleg megmutatnád, hogy ebben a díszes parlamenti csõcselékben ki és mikor mondta ki a tényeket? A szavazatszerzésért bárkivel összeállnak, lásd kis falunkban ki kinek a kampányát támogatta. (amiért be is szedte a jutalmát) 20 év alatt láttuk az érzelem mentes politizálást cukormázba mártogatva. Itt a szolnoki polgármester 2010 januárjában elengedte egypár vállalkozó bérleti díját, nem 2009-ben, milyen jól hangzik. Mibõl is finanszírozta, mi alapján választotta õket, ja választás van. Na igen jól hangzik a Fidesz kampányban. Még mindig van aki hisz bennük. Megvédik a kisebbség jogait (innen is kell a szavazat) eljön-e az az idõ amikor felszólítja õket a kötelességeikre.
A szépen csendben felszámolt bûnözés nem létezik. A csendben, háttérben zajló bûnözés az a valóság. Az ilyen gondolkodású szavazókat szívesen felkérném költözzenek pl. Faddra vagy Miskolcra és várják a díszes parlamenti képviselõinktõl a megváltást.
Bízom benne egyszer lehullik a rózsaszín szemüveg mindenkirõl, csak akkor nehogy késõ legyen.
A honlapnak van egy videós fórumja is. Azt hiszem ez oda jobban passzolna. Erre itt semmi szükség. Admin kérlek rakd ár õket és maximum egy linket csinálj ide.
Senki75-t nem lehet megmenteni. Egy biztos szavazója van a Jobbiknak. Reméljük nem lesznek azért olyan sokan.
Sokkal reálisabb, és földhözragadtabb látásmód kell az irányításhoz. Dühbõl nem lehet kormányozni, mert annak újabb szélsõségek kialakulása lesz az eredménye.
Kimondani ki kell a tényeket, de nem kell lázítani is ellene. Szépen csendben fel kell számolni a bûnözést, ha használunk jelzõt, ha nem.
Mindenki láthatja mi folyik az országba. De van egy mondás: Fejétõl bûzlik a hal. Milyen igaz nem?
Nem értem mitõl szélsõséges a Jobbik?! Multicégek éhbérért dolgoztatják honfitársainkat, hatalmas hasznukat elviszik innen, adót nem fizetnek, vagy csak minimálisat. A tisztességes magyar vállalkozó nem bír dolgozni az adóterhektõl, ellenõrzésektõl és az esetleges inkasszótól, ha esetleg nem tudja napra pontosan befizetni a járulékokat a körbetartozások miatt. Ne talán volna alternatíva, hogy ez ne így legyen.
A "nem létezõ" romabûnözés itt vannak a mindennapjainkban, a falunkban is. Esetleg meg kell próbálni kinn hagyni a kapu elõtt a kerékpárodat. Nézd meg ki fogja elvinni. Magyar ember? Felháborító, hogy errõl beszél valaki? Lehet még 20 évig álomvilágban élni, csak addigra lesz még országunk vagy mi leszünk a kisebbség? "Fölakasztalak paraszt, a kapura!" keress rá a youtube-on. A címe "Cigányterror Faddon" Szeretnél ott élni?
A falunkban majdnem mindenki, de lehet mindenki a mezõgazdaságból élt. Ma hány ember foglalkozik vele, hányan élnek belõle? Hány helyen lehet venni házi tejet, tojást, húst? De szlovák tejet azt lehet kapni, annyit hogy Dunát lehet rekeszteni vele. Olyan szlovák tejet, amit olyan szlovák gazdák termelnek akik, elfogadják sõt támogatják a magyar nyelv törvényt. Ez így jó?
Trianonban feldarabolták országunkat, pedig mi csatlósok voltunk. Magyarország volt az utolsó a deportálásokban. Németország egyesülhetett, mi még mindig büntetésben vagyunk? Ez így normális?
Tegnapi Fideszes kijelentés "eltudunk képzelni egy MSZP-s alpolgármestert" ezt hívják ellenzéknek, ebbõl lesz az elszámoltatás?! Persze az elszámoltatás komoly kijelentés, ha az egyik kampányoló Vikidál "Dalos" Gyula.
Izraeli államfõ kijelentése: "elkezdtük Magyarország felvásárlását" szemet szúrt bármelyik parlamenti pártnak?
Egyenlõ esély ebben a "csodás demokráciában" megválasztott EP képviselõk nem szerepelhetnek a köztv-ben és miért? Azért, mert radikálisan gondolkoznak. Igaz a választásokon megjelentek 15%-a megválasztotta, de a még egy százalékot el sem érõket nap mint nap leshetjük.
Egy szóval mitõl is szélsõséges??
Gyõzzön a Jobbik!
Szebb jövõt! - Adjon az Isten!